True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Oorlog In De Keuken! (USA) - Alle afleveringen
Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Oceana

New Orleans is befaamd vanwege de Creoolse keuken en het zogenaamde soulfood. Dat zijn gerechten die van oudsher populair zijn onder de Afro-Amerikaanse bevolking. Restaurant Oceana bevindt zich in het hart van New Orleans, maar in deze zaak ontbreekt het aan passie en soul. Chef Ramsay helpt de eigenaren, de ruziënde broers Moe en Rami, dit restaurant weer een ziel te geven.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Zeke's

Restaurant Zeke's in New Orleans had voorheen altijd een trouwe groep gasten. Na de komst van een nieuwe eigenaar liep de kwaliteit enorm terug, waardoor de vaste gasten steeds vaker wegbleven. Chef Ramsay brengt een bezoek aan Zeke's om te kijken wat hij nog kan doen om deze zaak te redden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Cafe Kingston

Het Jamaicaanse restaurant Cafe Kingston wordt gerund door dr. Una Morris, die ook als arts in een nabijgelegen kliniek werkt. Zij probeert in het restaurant ziekenhuistechnieken toe te passen, niet zelden met ongewenste bijwerkingen. Chef Ramsay schrijft een medicijn voor dat Una's zaak kan redden, maar hij heeft moeite om de eigenwijze arts te overtuigen van zijn deskundige visie.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Capri

In Eagle Rock, Californië brengt Gordon Ramsay een bezoek aan het Italiaanse restaurant Capri. De zaak wordt gerund door de identieke tweeling Jim en Jeff, die het kochten na er zelf jaren vaste gast te zijn geweest. Volgens het personeel gedragen Jim en Jeff zich zeer onvolwassen, kunnen ze niet koken en zijn ze aartslui. Chef Ramsay is diep geschokt door wat hij allemaal signaleert.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): La Frite

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan het Franse restaurant La Frite, dat slecht draait door de onderlinge strijd van de eigenaren. Het restaurant is ooit gestart door Fransman Andre, die na vele jaren hard werken de zaak aan zijn zoon Alex heeft overgedragen. Met de latere komst van Alex' zus Celine begonnen de problemen. Broer en zus hebben een verschillende visie en dat zorgt voor flinke botsingen. Chef Ramsay inspecteert de boel en gaat aan de slag.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Cafe Tavolini

Cafe Tavolini in Connecticut is een regelrecht culinair drama. Het echtpaar dat de zaak runt, staat op het punt om te gaan scheiden en het restaurant wordt compleet verwaarloosd. De kinderen van het stel proberen de boel nog te redden, maar dat lukt hen niet meer zonder hulp. Chef Ramsay gaat poolshoogte nemen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Down City

Gordon Ramsay reist af naar Rhode Island, waar hij restaurant Down City bezoekt. De temperamentvolle eigenares Abby maakt het de wereldberoemde chef niet bepaald makkelijk. Dit leidt tot een van de meest heftige confrontaties ooit voor chef Ramsay, met als climax dat hij tijdens het diner het restaurant wordt uitgezet. Mede-eigenaar en financier Rice probeert de zaak te redden en smeekt de verbijsterde Ramsay om terug te keren.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Davide

Het Italiaanse restaurant Davide van de broers Frank en Anthony zorgde in het verleden voor een goede omzet. Dat veranderde op een gegeven moment door Anthony's medicijnverslaving. Zijn verslaving werd steeds erger en daarvoor gebruikte hij de winst van het restaurant. Uiteindelijk escaleerde de situatie en belandde hij in de gevangenis. Nu is Anthony terug en wil hij samen met zijn broer Frank het ontspoorde restaurant weer op de rails krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Grasshopper Also

Het Ierse familierestaurant Grasshopper Also staat aan de rand van de afgrond. Het echtpaar Mitch en Maureen Sandler strijdt om het restaurant draaiende te houden onder het toeziend oog van Maureens kritische vader, die flink in de zaak geïnvesteerd heeft. Gordon Ramsay schiet het stel te hulp.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Classic American

Restaurant Classic American is gevestigd in New York. Door oplopende schulden komen de onervaren eigenaresses, Colleen en Naomi, steeds verder in de problemen. Dit heeft ook zijn weerslag op hun vriendschap. Alleen een rigoureuze koerswijziging kan dit restaurant nog redden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Spanish Pavillion

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurant Spanish Pavillion in New Jersey, dat door de broers Michael en Jerry wordt gerund. Hun onderlinge meningsverschillen hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van het restaurant enorm achteruit is gegaan. Het personeel gooit er ook nog eens met de pet naar, wat de situatie nog dramatischer maakt. Chef Ramsay probeert dit familie-erfgoed te redden en de boel weer op de rit te krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje bij restaurants Giuseppe's, Sante La Brea en Finn McCool's. Ook zien we de top drie van de meest verschrikkelijke inspecties en ruzies in de keuken.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Fleming

Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet hij niet de gewenste doelgroep aan te spreken. Chef Ramsay helpt hem de juiste koers te vinden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Anna Vincenzo's

Het Italiaanse restaurant Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon Ramsays hulp hard nodig. Eigenaresse C.C. is rap van tong, maar in de keuken is ze een stuk minder bedreven. Chef Ramsay leert haar een aantal kookvaardigheden en pakt het menu drastisch aan.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Le Bistro

Chef Ramsay bezoekt dit keer het chique restaurant Le Bistro in Florida. Chef-kok en eigenaar Andy kookte in het verleden voor gerenommeerde chef-koks, maar is sinds de opening van zijn eigen restaurant de kookpassie compleet verloren. Hij heeft erg veel moeite met chef Ramsays aanmerkingen, wat zorgt voor hoogoplopende emoties.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Lido Di Manhattan Beach

Eigenaresse Lisa van restaurant Lido Di Manhattan Beach heeft geen flauw idee wat er allemaal voor nodig is om een restaurant te runnen. Chef Ramsay geeft haar kookles en zorgt voor een aantal rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak weer op de rit moet komen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Sushi Ko

Sushirestaurant Sushi Ko was voorheen een groot succes, maar sinds de verhuizing van de zaak is het bergafwaarts gegaan. Dat heeft een enorme impact gehad op het huwelijk van eigenaren Akira en Lisa. Om dit restaurant weer succesvol te laten zijn, dient Chef Ramsay eerst de familieverhoudingen op orde te brengen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van een voormalige cateringchef die de keuken runt. Gordon zorgt voor een frisse wind.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. Het is aan chef Ramsay de taak het restaurant weer op de rit te krijgen.