True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-04-2024




NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 14

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 97 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 april, 22:35 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Ziggo Sport voetbal
Roma - Lazio

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





EnzoKnol
EnzoKnol: OMA ALS GETUIGE VRAGEN ❤️ #3889

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 13

Ozempic is op de markt als diabetesmedicijn, maar is onder millennials populair om af te vallen. Zo zijn er nog meer medicijnen die voor andere doeleinden worden gebruikt, met alle risico's van dien.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De aanslagen van Hamas in Israël zijn morgen een halfjaar geleden. Dus duurt het ook al bijna een halfjaar dat Gaza wordt gebombardeerd door Israël. We blikken terug en kijken naar de actualiteit. * Morgen reist een delegatie van Hamas af naar Caïro voor besprekingen over een staakt-het-vuren. * Hoe groot zijn de verwoestingen in Gaza en wat zijn de vooruitzichten qua eventuele wederopbouw? * Onder Joden neemt de interesse toe om vanuit het buitenland (terug) te verhuizen naar Israël. We volgen een echtpaar dat vanuit Londen naar Israël migreerde. * Vandaag is het eerste officiële partijcongres van Omtzigts NSC. Nynke de Zoeten doet verslag.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 1

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.



Ziggo Sport voetbal
AS Roma - Lazio

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 4

In een van de meest onderschatte regio's van Frankrijk volgt Ilja het spoor van het water, bezoekt hij een wijnboer die zijn wijn instraalt met een magisch kristal en trekt de bergen in, op zoek naar kristallen, maar vindt in plaats daarvan een 150 miljoen jaar oud fossiel. In het wonderschone Nyons neemt hij deel aan een feestmaal, waarbij luidruchtig vals wordt gezongen.



MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 4

Illusionist Victor Mids laat zien hoe je door kermisspellen op het verkeerde been wordt gezet, een kip leest de gedachten van Jandino Asporaat en Judeska komt solliciteren om de nieuwe goochel-assistent van Victor te worden.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 13

Prinses Beatrix is op Paleis Soestdijk voor de onthulling van een bijzonder monument en prinses Margriet is aanwezig bij trainingen van paralympische sporters. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman vertelt over de juwelen van Zweden en verder het overige koninklijke nieuws.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 14

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



AFC Ajax
AFC Ajax: KLASSIEKER READY! 😈 Final training WITH our fans! ❌❌❌ | TRAINING DAY

Aan de vooravond van de Klassieker belegde de Ajax-selectie zaterdag de afsluitende training. De ploeg van John van 't Schip zette onder toeziend oog van honderden supporters de laatste puntjes op de i. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

Presentatoren Floris Gobel en Anita Witzier strijden met Jeroen tegen Richard, actrice Bente Fokkens en presentator Viktor Brand om wie het best is in onder andere Nederlandse spelletjes, muziek en taal.



AFC Ajax








Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 4

Zo'n 170 miljoen jaar lang hebben ze op aarde rondgelopen: de dinosauriërs. Van metershoge langnekken tot de koning van de tiran-hagedissen: de T. rex. We komen oog in oog te staan met deze bijzondere dieren en experimenteren met de enorme kracht die ze mogelijk hebben gehad. Expert Pasha van Bijlert legt uit hoe het kan dat we vandaag de dag nog steeds dino-voetafdrukken kunnen vinden en laat zien wat de wandelsnelheid van de T. rex moet zijn geweest. Expeditielid Stephanie is in Portugal en gaat als echte paleontoloog op zoek naar sporen van dino's.



Kassa
Kassa: Afl. 14

In Nederland wordt voor meer dan 100 miljoen euro per jaar aan medicijnen weggegooid. Geneesmiddelen die worden teruggebracht naar de apotheek moeten namelijk vernietigd worden, terwijl er ondertussen een groot tekort is. Waarom mogen deze medicijnen niet hergebruikt worden? En wat is er aan de hand met de Hollandse garnaal? In vergelijking met een jaar geleden is de prijs meer dan verdubbeld. Is de Hollandse garnaal straks net zo exclusief als kaviaar?



Popquiz Oranje
Popquiz Oranje: Afl. 1

Met schrijfster en presentatrice Malou Holshuijsen, comedian en presentator Edson da Graça, presentator Suzanne Bosman, The Kik-frontman Dave von Raven, cabaretier en muzikant André Manuel en zangeres Merol.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 97

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 3

Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich in Italië bijten door een geelgroene toornslang. Toorn betekent razernij, woede en agressie. Deze slang is wel 1 meter 20 lang en kan ook nog zijn staart gebruiken om zweepslagen te geven. Wie laat zich bijten door deze geelgroene toornslang?



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 13

Sosha Duysker is te vinden in Moordrecht. Hier leert ze vechtvliegeren van oud wereldkampioen Nardo Siahaija. Nardo is de enige Molukker die ooit deze wereldtitel heeft gehaald. Het vechtvliegeren zorgt voor verbinding, trots en strijd tussen de Molukse wijken in Nederland. De jonge Ingeborg is bezig met de restauratie van het relikwie van de beschermheilige Sint-Servaas. Dit relikwie is van groot belang voor de stad Maastricht en wordt jaarlijks tijdens de processie door de stad gedragen. We maken een wandeling met Nikki en haar twee kippen. Een hond is ook maar zo standaard.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 14 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 april, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 37

Bert Pierik is in navolging van zijn vader, opa en overgrootvader met enthousiasme beheerder van de begraafplaats Bergklooster. Zijn vader was door zijn ervaringen in de oorlog een man met twee gezichten, maar als hij met zijn vader samenwerkte op de begraafplaats, voelde dat vertrouwd. * Miriam Joustra en Klaas waren de liefde van elkaars leven. Als het moment van afscheid komt, komen ze beiden tot het besef dat ze alles wat ze tegen elkaar wilden zeggen, hebben gezegd. Hoewel het gemis groot is en Klaas zijn leven veel te kort, is Mirjam dankbaar voor alles wat Klaas haar heeft gegeven.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 83

Israëlisch leger gebruikt AI-systeem Lavendel om doelwitten in Gaza te bepalen: hoe zit dat? * Is de Coöperatie Laatste Wil een criminele organisatie? Komende week begint de rechtszaak * Recreanten steeds vaker geweerd uit natuurgebieden om kwetsbare vogels te beschermen



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 9

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 14

De 14-jarige Eric uit Rwanda wordt sinds een paar jaar langzaam blind. Zijn vader gelooft hem niet en het gezin is arm, waardoor zijn ouders hem niet naar het ziekenhuis willen brengen. Gelukkig is er de EO Metterdaad-partnerorganisatie See You, die eens per maand met een oogarts naar afgelegen gebieden reist waar mensen weinig medische hulp krijgen. Eric heeft samen met zijn oom uren gelopen om hier te komen, waarna de assistent vaststelt dat hij staar heeft. Een operatie moet zijn zicht verbeteren.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

Milieudefensie werkt al vijftig jaar aan een eerlijk en duurzaam Nederland, aan een samenleving waarin de vervuiler betaalt en duurzame oplossingen voor iedereen bereikbaar zijn.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 13

Samenzang vanuit de Grote of St. Janskerk te Schiedam. Zangeres Delise en koor Charis geven acte de présence.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 10

Anne weet zich geen raad met Pinars liefdesverklaring en gaat haar uit de weg. Op aanraden van Ravi vraagt hij Pinar op date naar de bioscoop want Naomi is immers geen optie meer. Pinar vraagt MC en Naomi om datingadvies. Naomi, die zichzelf een expert vindt in daten, denkt dat de bioscoop betekent dat Anne wil zoenen. Anne krijgt op zijn beurt slecht advies van Ravi en Patrick. Al die adviezen maken dat zowel Anne als Pinar erg krampachtig zijn tijdens de date. Pinar probeert op alle mogelijke manieren Anne duidelijk te maken dat hij haar mag zoenen. Anne mist echter alle hints, zelfs als ze een snoepje van mond op mond wil overdragen.



Ziggo Sport voetbal


De verandering
De Verandering: Afl. 14

Deborah Smit besluit in de abortuskliniek vlak voor de ingreep de abortus niet te ondergaan. Zelfs de abortusarts schrikt van haar beslissing. Wat heeft Deborah in de kliniek gezien waardoor ze ineens van gedachten verandert?



Gio
Gio: TANTE LYNN! DIT IS HAAR GROOTSTE DROOM!🍼😂

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



SLAM!
Mr. Belt & Wezol - MARCH 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Mr. Belt & Wezol came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Mr. Belt & Wezol? Klik hier Your Life



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team is te gast in De Beeldentuin in Garderen. Ivo gaat een prachtige tuin maken tussen alle zandsculpturen en Djamilla maakt een heerlijke leeshoek in het restaurant.



vThorben
vThorben: Achter De Schermen Bij PSV!

Dit is een sneak peek van #OneBladeBossBattle, vanaf 5 april te bekijken op YouTube! Wat vind je trouwens van mijn baard? - OneBlade is de alles-in-één-tool om te trimmen, scheren en stylen. #PhilipsOneBlade @psvesports @philipsbenelux #ad In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Support at the training ground. 🗣️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 14

De jonge Fries Lolle Rondaan werd in de oorlog opgepakt en gefusilleerd. Er zijn nu brieven ontdekt die hij en zijn Amsterdamse vriendin Riek Stork in zijn laatste maanden naar elkaar schreven.



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 3

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Post-Qualifying Reaction | 2024 Japanese Grand Prix

Following qualifying in Suzuka, get all the latest reactions from the grid, as Max Verstappen earned P1, while Sergio Perez and Lando Norris secured second and third spots, respectively. Yuki Tsunoda thrilled the Japanese fans by qualifying in 10th at his home event. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 14

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.





FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen's Pole Lap | 2024 Japanese Grand Prix | Pirelli

Watch the lap that secured pole position for world champion Max Verstappen at Suzuka International Racing Course in Japan as the Red Bull Racing driver continued his streak this season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 13

Janneman treedt op met zijn eerste solosingle Backstage en singer-songwriter Maxine stapt in de auto bij Stefania en zingt haar favoriete nummers.



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Japanese Grand Prix

Relive all of the qualifying action from Suzuka as the grid battled to finish on pole for Sunday's race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - Ajax | Eredivisie #29

Feyenoord krijgt de kans om de kater van het gelijkspel tegen FC Volendam weg te spoelen in de Klassieker. Wint het team van trainer Arne Slot voor de tweede keer dit seizoen van Ajax? We zien het zondag… Voor nu staat er alvast een nieuwe Preview voor je klaar, met onder meer de belangrijkste stats en memorabele momenten uit eerdere edities. Bekijk alles over de wedstrijd tegen Ajax op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 13

Kindersportprogramma waarin kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team en het Blauwe team strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de allesbeslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Dingen Die Verwijderd Zijn Uit Brookhaven RP!🏡

Dingen Die Verwijderd Zijn Uit Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



vThorben
vThorben: Saboteren Met Meest Irritante Auto... (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Saboteren Met Meest Irritante Auto... (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Close Up
Close Up: Michelle Elie, Casey Spooner en Violet Chachki zijn drie van de belangrijkste influencers

Michelle Elie, Casey Spooner en Violet Chachki zijn drie van de belangrijkste influencers van de internationale modewereld. De kleurrijke en glamoureuze verschijningen zitten front row bij de top-modeshows en hebben talloze volgers op Instagram. De manier waarop ze zich presenteren, mag oprecht performance art genoemd worden. Maar achter de schermen blijkt het moeilijk rondkomen van het vak.







DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DE KiNDEREN MOGEN 1 DAG HUN SLAAPKAMER NiET UiT CHALLENGE | Bellinga Vlog #3128

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 28

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 96

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 70

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.









OnsOranje
OnsOranje: Tough start in #WEURO2025 qualifying 😬 | Highlights Italy - Nederland

De OranjeLeeuwinnen zijn bij de start van de kwalificatie voor het EK 2025 gestruikeld over Italië. In Cosenza werd het 2-0, door goals van Valentina Giacenti en Agnese Bonfantini. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier