True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

20-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 21

Misbruik kruipt in de kieren van je bestaan, weet geestelijk verzorger Remy Jacobs meer dan hem lief is. Een engelachtige zou later in volwassen jaren levensveranderende bemoediging geven.



Villa Ramadan
Villa Ramadan: Afl. 2

Te gast: Najib Ben Ayad, Jorney Hendriks, Yasmin Rustom, Dzenan Halilovic en Emin Batman.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen en Laurens Dassen over het formatiedebat. * Meinie Nicolai en Brigitte Hoeben over de dreigende hongersnood in Gaza. * Bas Kuipers schreef met zijn moeder Isa Maron het kinderboek Het Magische Stadion. * Herman van der Heul, Yvonne Koster-van Schuylenburch en Henne Holstege over 100-plussers in Nederland.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 80 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 maart, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 35

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



STAAL
STAAL: Afl. 2

Directeur Hans van den Berg doet zijn uiterste best om steun te krijgen in Den Haag voor de koerswijziging bij Tata Steel naar groen staal. Kritische dorpsbewoners leggen samen met regiojournalist Bart Vuijk de fabriek voortdurend onder het vergrootglas. Stephanie wil niet langer met haar kind in deze ongezonde omgeving blijven wonen en maakt plannen om voor langere tijd te vertrekken.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 48 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Daderprofiel lhbtq-geweld bekend. Er is geanalyseerd wat de kenmerken en motieven zijn van personen die zijn veroordeeld voor fysiek, verbaal of online geweld tegen lhbtq-personen. Onderzoekers van Risbo constateren bij 88 daders dat 95 procent man is en dat driekwart al bekend was bij justitie. * Kamer debatteert over eindverslag informateur. Kim Putters adviseert PVV, VVD, NSC en BBB om te onderhandelen over een kabinet op basis van een akkoord op hoofdlijnen. Arjan Noorlander praat ons bij. * Omwonenden Schiphol niet genoeg beschermd tegen geluidsoverlast. We praten met Khadija Arib, voorzitter van de Maatschappelijke Raad Schiphol (MRS).



Spoorloos
Spoorloos: Afl. 1

De Spaanse zussen Sofia en Mary krijgen enige tijd geleden te horen dat hun vader, die toen al overleden was, in Nederland een buitenechtelijk kind verwekt zou hebben. Na een oproep in het programma zette de zoektocht zich voort naar een 'half-Spaanse Maria die orgel speelt in de kerk'. En met resultaat. Jetske reist met Maria mee naar Spanje voor de ontmoeting met haar halfzussen.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 8

Kris (25) heeft het Ehler Danlos Syndroom waardoor ze afhankelijk is van haar rolstoel. Maar dat weerhoudt haar niet om de hele wereld af te reizen; in haar rolstoel. Emma gaat een paar dagen met haar mee op reis.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 11

Mikalojus Konstantinas Ciurlionis (1875-1911) is de beroemdste kunstenaar van Litouwen. Een muzikaal wonderkind dat tijdens zijn leven vooral bekend is geworden als componist. Maar hij maakte ook 400 mystieke, vaak symbolische werken. Die bekijkt directeur van Musea Zutphen Paulo Martina in museum Belvédère in Heerenveen.



Complex NL
Complex NL: Ronnie Flex demonstreert tegen TopNotch | Frontline

Ronnie Flex uitte onlangs zijn frustraties over zijn contract met TopNotch en trommelde zijn fans op voor een protest tegen zijn voormalig platenmaatschappij. Hij schoot ook gelijk een videoclip voor de bijbehorende disstrack, dus moesten we wel aan de frontlinie staan om het te documenteren! In ‘Frontline’ neemt Complex NL host Hakan je mee naar de meest interessante plekken, met de meest interessante mensen. Van A-list stars tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie van het bouwen van de brug tussen de fans en artiesten. Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. #RONNIEFLEX #TOPNOTCH #FRONTLINE Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Sergio Perez Fights Back in Melbourne! 👊 #shorts

Sergio Perez strikes back in the primary race from a painful qualifier in the 2023 Australian Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

De familie Oranje-Nassau is niet meer weg te denken uit Nederland. Eeuwenlang spelen ze een rol van betekenis in onze geschiedenis, midden in het centrum van de macht, in goede en in slechte tijden. Blijven de Oranjes onze geschiedenis ook in de toekomst kleuren?





The Rookie
The Rookie

Het team komt samen om de bruiloft van John en Bailey te vieren. Ondertussen ontdekt Celina een discrepantie in haar zaak, wat leidt tot een nieuwe ontdekking. Elders wordt de relatie tussen Lucy en Tim op de proef gesteld.



Tijl in het voetspoor van...
Tijl in het voetspoor van...: Afl. 3

Tijl reist naar het Zwitserse Zürich. Hier woonde Wagner als banneling. Hij is verdreven uit Dresden, omdat hij werd gezocht door de koning vanwege zijn activiteiten als revolutionair. In Zwitserland begon hij aan zijn meesterwerk Der Ring des Nibelungen. Tijl bezoekt de plekken waar Wagner heeft gewoond, gewandeld en geborreld. In deze fase van zijn leven begint zijn notoire overspel en eeuwige behoefte aan verleiding, spanning en inspiratie zijn tol te eisen. Hij vindt een belangrijke muze, Mathilde Wesendonck, maar verliest ook veel. Een rommelige periode, waardoor er niets anders op zit dan weer te vluchten. Ditmaal vanwege de liefde.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Hoek van Holland bij Shiva, Edwin en hun zes kinderen. Zoveel mensen in een en huis betekent ook heel veel spullen. Het gezin heeft een druk leven. Shiva heeft een foodtruck en Edwin zorgt voor de kinderen. Van opruimen komt het dan ook niet altijd. Omdat groter wonen geen optie is, moeten ze creatief omgaan met de ruimte die ze hebben en afscheid nemen van een groot deel van hun spullen. Dat gaat alleen niet zonder slag of stoot.



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 1

We nemen plaats op de bijrijdersstoel van 'Queen of the schroot' Jessica. Ook stappen we in bij de onverschrokken brandweervrouw Debora, die al meer dan tien jaar met haar rode gevaarte door de regio Zuid-Holland dendert. Verder zijn we getuigen van de allereerste zelfstandige rit van onze benjamin, Kimberley.



FORMULA 1
Evolution Of Racing In Australia, Albert Park Circuit (1996-2024) | Formula 1

See Albert Park Circuit like you’ve never seen it before as we travel through the past 27 years of racing pedigree etched into the tarmac of one of Formula 1’s most iconic race tracks. From Vettel's masterclass’ to Schumacher taking flight and Hamilton's podium debut, this circuit has seen it all. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 58

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 19

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Vitesse
CLUBCAM | Krankzinnige Bekerwedstrijd Vitesse O21 + Adam Tahaui Mic'd up 🥵🎙️

Een kijkje achter de schermen tijdens de kwartfinale van de beker: Vitesse O21 - PEC Zwolle O21. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 57

De stolpboerderij Broedersbouw in Zuidoostbeemster is omgetoverd tot appartementencomplex waarbij de historische details prachtig bewaard zijn gebleven. In het 18 meter hoge dak zijn als een soort origami-puzzel negen appartementen gemaakt. * Het is ramadan en daarom gaat chef-kok Ramon op bezoek bij Sara Shawkat. Als chef-kok en culinair schrijver heeft Sara één doel: de Iraakse keuken op de kaart zetten. Ramon maakt samen met Sara haar ultieme comfortfood voor bij de iftar. * Plantenecoloog Juul Limpens laat op het strand van Monster zien hoe duinen ontstaan, hoe ze ons beschermen tegen zeewater én welke rol planten daarin spelen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 36

Isabelle Kafando zit naast Sophie. * Wat is een programkabinet? Hoe is de chemie tussen de vier formerende partijen en waarom wordt Wilders geen premier? Te gast: oud-spindoctors Raymond Mens en Julia Wouters. * Onno Blom over zijn literaire held Hugo Claus. Over de beroemde Vlaamse schrijver verscheen een vuistdikke biografie: De levens van Claus. * Diederik Ebbinge bedacht, schreef en regisseerde Koningshuis The Musical, waarin we de cast en crew volgen van een fictieve en weinig succesvolle musical over ons koningspaar. * Paskal Jakobsen brengt de song 'Liefde van later' officieel uit. Hij speelt de Jacques Brel-cover live met strijkers.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 80

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Johan en Sandra voelen zich meteen helemaal thuis bij elkaar en hoe langer ze naar elkaar kijken, des te vrolijker ze worden. Danny en Kelly zijn ook wel gecharmeerd van elkaar, al heeft Kelly eigenlijk een iets jonger exemplaar voor zich.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4668

Mensen met de ziekte van Parkinson krijgen vaak moeite met bewegen en lopen. Dat komt doordat de ziekte iets verandert in hun hersenen. Wetenschappers hebben ontdekt dat er trucjes zijn waardoor het lopen toch lukt. Achteruit lopen, huppelen, stuiteren met een bal of tellen. Onderzoekers Anouk Tosserams en Jorik Nonnekes leggen Tirsa uit hoe dat werkt en wat er precies gebeurt in de hersenen. Hun onderzoek won de zevende Klokhuis Wetenschapsprijs. De vrachtwagenchauffeuses ontdekken de automatische piloot.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Vier de Dag vieren we het Perzisch nieuwjaar mee, beter bekend als Noroez. In De Witte Swaen is de replica al ruim een jaar vaarklaar. Iedereen is benieuwd hoe het schip vaart, maar de toestemming om het schip te dopen blijft maar uit. In Tot op de Bodem leren we hoe Emmeloord bekend is geworden om haar aardappelen.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 8

Bruno Prent en Fenna Ramos nemen het op tegen Stefania Liberakakis en Jandino Asporaat.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 68

Bijles neemt enorme vlucht, commerciële bureaus worden aangeprezen * Debat over verslag Kim Putters * Campagne 60-plussers: praat over je toekomst * Benno L. slaat opnieuw toe in Duitsland



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Beste Verstopplek Vs Slechtste Verstopplek! (Roblox)

Beste Verstopplek Vs Slechtste Verstopplek! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 57

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Barbie misdraagt zich bij Dennis Schouten en Jan Roos: 'Hier wil ik niet over praten'

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie is deze week te gast bij RoddelPraat. Zij heeft vreselijke dingen meegemaakt en doet haar verhaal. Jan Roos en Dennis Schouten hebben allebei groot nieuws. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail, deze week dus met Barbie: Klik hier kaartjes kopen voor RoddelPraat-live kan nu via: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



FORMULA 1
FORMULA 1: ✨ Dream Debut for Mark Webber #shorts

Mark Webber's Grand Prix debut at his home race in Melbourne in 2002. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #AusGP



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De kracht van ondernemen/Ondernemerschap

Ondernemers zijn creatieve mensen die met hun ideeën en daadkracht de wereld vooruit helpen. Ze verdienen hun geld als eigen baas, iets waar veel mensen van dromen. Maar hoe wordt jij zelf een ondernemer? Welke stappen moet je daarvoor zetten? Jelena Postuma legt het uit in deze aflevering van Hoe de Wereld Werkt! Meer weten over geld en economie? Lees dan het boek "De Tuttle Tweeling en het Monster van Jekyll Eiland", te koop via: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 103

Puck vindt een e-sigaret en haalt Romy over om voor de grap te gaan vapen.



Gio
Gio: AANGIFTE DOEN BIJ DE POLITIE IN HAWAII! DIT LOOPT ANDERS DAN WE HOOPTEN…😢

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 56

Prinses Juliana overleed 20 jaar geleden. Josine Droogendijk blikt terug. * De band Nits viert hun 50-jarig jubileum met een nieuw album en een tour. Ze vertelln erover. * Tim Huijser blikt terug op zijn deelname aan Heel Holland Bakt. Hij staat in de keuken om iets lekkers te maken. * Ellen Deckwitz kijkt uit naar Internationale Gedichtendag en neemt ons mee in de wereld van de mooie gedichten en poetische wetenswaardigheden.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 3

Mary besluit zich te verdiepen in het reilen en zeilen rondom Downton Abbey, met hulp van haar zwager Tom. Met haar vader ligt ze helaas niet altijd op een lijn. Na het overlijden van Matthew is zijn bediende Alfred Molesley werkloos geworden. Hij kan maar moeilijk een andere baan vinden. John Bates en Anna proberen hem te helpen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 79

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



PSV
PSV: SPECIAL | TOP-40 goals Romário 🤤🇧🇷

TOP-40 goals of Romário de Souza Faria. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Bloemburg word LIVE Aangevallen Door Onze FANS!

Bedankt voor het kijken naar Bloemburg word LIVE Aangevallen Door Onze FANS! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ONTSNAPPEN UIT WATER BARRY'S PRISON RUN - ROBLOX || Let's Play Wednesday

Barry de politieagent houdt mij gevangen, maar de hele gevangenis staat onder water! Ik MOET ontsnappen, maar gaat het lukken? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.





EnzoKnol
EnzoKnol: MET MIJN SCHOONMOEDER OP PAD!🤣 #3871

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Vita Cleo
ANNIVERSARY DATENIGHT & NIEUWE OUTFITS | VITA CLEO VLOG #158

In deze video hebben Ro en ik onze anniversary datenight, heb ik allemaal leuke nieuwe fits voor de lente en gaan we naar de IJ-Hallen. Mijn Vinted kast: Klik hier me toe onder de naam vita.cleo In deze video zit een betaalde samenwerking met Vinted. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



NOS Kamerdebat
NOS Kamerdebat: Afl. 2

Kamerdebat over het eindverslag van informateur Kim Putters.



Michael Moore
Michael Moore: Down is Up, War Is Peace, Ignorance is Strength

On today’s podcast with Michael Moore, Mike answers the burning questions surrounding the disappearance of the Princess of Wales and then dumps a bucket of ice water on us so we can wake up and finally admit the Central Truths we didn’t want to acknowledge in 2016: A. Trump is smarter than us. If you don’t think so, then stop right now and tell me how YOU could get elected President while sexually assaulting women (then bragging about it); lying about your worth in order to defraud banks and not pay your taxes; and finally ordering state officials to stuff a ballot box with 11,780 nonexistent votes for you. He may be an idiot and a bigot, but he’s also an evil genius (with the emphasis on genius). B. Trump has never been convicted of a crime, and has never spent a single night in jail. How delusional do we have to be to believe that after a 50-year career of Trump committing one perfect crime after another that suddenly now his unbroken streak of evading the law is going to come to an end?! C. The Special Prosecutor will not save us. Fani Willis will not save us. The Trump-appointed Bankers Boxes judge will not save us. The electoral college will definitely not save us. Joe Biden’s campaign staff will not save us. Stormy Daniels will not save us. The only ones who can save us is ourselves. Are you ready? For more of Michael’s work, subscribe to his Substack at michaelmoore.com ******************** Watch Director Jonathan Glazer’s Oscar-acceptance speech after winning Best International Feature for his film THE ZONE OF INTEREST: Klik hier week’s episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com --- Send in a voice message: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Oscar Piastri: Building Up To More Wins | Beyond the Grid 2024

A Formula 1 winner in his first season, Oscar Piastri has his sights set on more success. At McLaren, alongside Lando Norris, guided by Team Principal Andrea Stella and manager Mark Webber, he’s right where he needs to be. Speaking to Tom Clarkson, Oscar reflects on his rookie year in F1, his Sprint victory ahead of Max Verstappen, on-track clashes and off-track discussions with Lewis Hamilton, and why at his home race in Melbourne he’ll be fuelled by his Grandma’s baking as well as the Australian crowd. Follow, rate and review F1 Beyond The Grid and share this podcast using #F1BeyondTheGrid. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 53

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Conny Helder, politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther en strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops. Met hen hebben we het over de nieuwe campagne 'Praat vandaag over morgen', over het debat over het eindverslag van informateur Putters en over dat het Surinaams Hof vandaag een besluit neemt over of het vonnis tegen oud-president Desi Bouterse blijft staan, maar hij is nog altijd spoorloos.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 91

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 13

Julia mag bij Sam blijven eten, maar Julia maakt een grote vlek op het tafelkleed als de moeder van Sam weg is. De klokt tikt. Lukt het Sam en Julia om voor het avondeten de vlek uit het tafelkleed te krijgen en haar grote fout te herstellen?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUXY & LUCiUS GAAN SLAAPKAMER DELEN! 🫶🏻 | Bellinga Vlog #3116

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Best friends met je MOEDER, kan dat? 😱😂💋 #shorts #debellingas 🆎👍

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 11

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 79

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 57

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.