True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-03-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Heel Holland Bakt-finalisten Jan, Amel en Zinep schreven samen een kookboek. * Arne Dijkstra, Ellen Kielenstijn en Emmeline Bijlsma over de vaccinatieplicht. * Saskia Belleman over de strafeis van Gianni de W. * Roxane van Iperen analyseert de ruk naar rechts.



Close Up
Close Up: Afl. 17

De Franse regisseur Agnès Varda geldt als een baanbrekende filmmaker en als een pionier van de naoorlogse Franse nouvelle vague. Ze richtte haar eigen Parijse filmproductiehuis op en maakte met films als Cléo de 5 à 7 en documentaires als Les Glaneurs et la Glaneuse en Visages Villages originele en vernieuwende films met een scherpe en geestige blik op de tijdgeest. Hoewel ze zichzelf vaak portretteerde en in haar eigen films speelde, biedt deze documentaire een nieuwe kijk op Varda dankzij interviews en nooit eerder vertoond archiefmateriaal.



Chicago Fire
Chicago Fire

Severide en Seager werken samen om een brand in het huis van een jonge vrouw te onderzoeken. Pelham verhuist naar het beruchte kantoor van 51. En Kylie helpt Kidd met het Girls on Fire-programma.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 34

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 6

Geen vooringenomen aannames over klimaatverandering, noch halfbakken theorieën of de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. De vraag is simpel: kan klimaatverandering het einde van de mensheid betekenen? Nationale en internationale wetenschappers komen aan het woord, maar ook een vooraanstaand politiek leider van de Inuit, de Eskimo's van Canada en Groenland, vertelt over de dreiging waar zijn volk iedere dag mee wordt geconfronteerd. Valerio ziet wat de stijging van de zeespiegel tot gevolg gaat hebben en hoort hoe de warme golfstroom ons klimaat zal beïnvloeden. Maar gaan we er ook echt allemaal aan?



De Hofbar
De Hofbar: Amsterdam heeft lak aan een besluit van de provincie Noord-Holland en wil koste wat het k

Amsterdam heeft lak aan een besluit van de provincie Noord-Holland en wil koste wat het kost windmolens plaatsen in een natuurgebied.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 47 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 maart, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 3

Hr-manager Alexandra, die gewend is om altijd haar eigen boontjes te doppen en vooral zélf de beslissingen te nemen, heeft moeite om de regie uit handen te geven. Joris vangt Gemma op als het haar allemaal te veel wordt. Maar gelukkig zijn daar de zes optimistische hulpboeren die het leven altijd vrolijk tegemoet zien. Stress kennen ze niet, pauze nemen ze op tijd en als het vier uur is, houdt het werk op. Voor de vijf deelnemers die jarenlang opgeslokt werden door hun stressvolle bestaan is dat een eye-opener.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Amerika steunt Israël in de oorlog tegen Hamas met bommen, granaten en andere wapens. Maar in de VS klinkt er ook steeds meer kritiek op die oorlog. We bespreken het met Amerika-correspondent Rudy Bouma.* Door AI kunnen robots een stuk slimmer gemaakt worden. We laten zien hoe kunstmatige intelligentie op sommige werkplekken al wordt ingezet. Te gast: huiseconoom Mathijs Bouman. * Letland de-russificeert. Een aflevering van de serie Stemmen van Europa. Letland is een belangrijke bondgenoot van Oekraïne. In het Baltische landje wonen veel etnische Russen en de Letse regering vindt dat alles dat Russisch is moet verdwijnen.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 10

Het grootste oorlogsarchief van Nederland is vanaf 1 januari 2025 openbaar en digitaal doorzoekbaar. Hoe wenselijk is het dat iedereen vanachter zijn computer het mogelijk foute oorlogsverleden van familie of buren kan opzoeken?



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 2

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco, zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in de kamers van hun bed and breakfast. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed and breakfast in Gelderland.



Urk!
Urk!

Teun heeft grootse plannen voor het dakterras van Ap. Gerda probeert Klaas over te halen om een roze buggy te nemen. Dat je sommige dingen niet verleert, blijkt, want Jannie is een echt racemonster.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 10

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



FORMULA 1
FORMULA 1: ⚠️ Collision Contact! Vettel 🆚 Kubica Battle! #shorts

Watch Sebastian Vettel collied against Robert Kubica in the 2009 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 57

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 18

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 56

In de woning van Alicia en haar gezin springen de lievelingskleuren van Alicia er duidelijk uit: roze en paars. * Chef-kok Sharon de Miranda maakt in een handomdraai een heerlijke kerriesoep. Ze geeft er een andere draai aan door er edamame en gamba's aan toe te voegen. * In het Arnhemse bos laat boswachter Nina de nieuwste bewoners van het bos zien: negen varkens die meehelpen met het beheren van de natuur. * Duurzaam lifestyle-expert Marieke Eyskoot is op Terschelling waar milieujutters er alles aan doen om het strand schoon te houden. Aangespoeld afval wordt opgeruimd en jutter Vincent maakt van het afval weer mooie dingen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 35

Olcay Gulsen zit aan Jeroens rechterhand. * Tientallen bekende Nederlanders en Tweede Kamerleden duiken op in deepfakes. We bespreken het met Olcay Gulsen, advocaat Richard Korver, AI-expert Remy Gieling en Tweede Kamerlid Hanneke van der Werf. * Maartje van Hoek kreeg op haar 40e de diagnose endometriose. Ze schrijft erover in haar boek Je mag je weer aankleden. Met gynaecoloog Lennie van Hanegem schuift ze aan. * Wat gebeurt er als je een jeugdteam bombardeert met de laatste datakennis? Dat wordt verkend in de docuserie FC Banlieue. Coach Nico, spelers Jonas, Stijn en Bart Vriends schuiven aan. * Fuse treedt op met hun nieuwe nummer Pulse.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 79

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Peggy en Wieger hebben een geweldige 24 uur achter de rug dus is er maar een conclusie mogelijk. Diederik ontdekt al snel het meest gevoelige plekje van zijn date Isa. Kan Diederik laten zien dat hij te vertrouwen is tijdens een leugendetector test?





Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Burdy: Alles voor de Groningers wordt het verhaal van zanger Burdy verteld. Hij is een zanger uit het Groningse Ulrum en is daarnaast ook buschauffeur. In Wandelen met Wielaert bezoekt de schrijver Baarland, Hoedekenskerke en Ellewoutsdijk.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 67

Maak een eind aan je 'bullshitbaan' * Oekraïne; onderhandelen of doorvechten? * Deepfakes en de nieuwe zedenwet * Gaza/Israël: komt er een einde aan de Amerikaanse wapenleveranties?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 56

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 7

Bruno en Fenna Ramos nemen het op tegen Stefania Liberakakis en Jandino Asporaat.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 57 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 102

Ryan z'n vader is op zoek naar hem. Dit zorgt voor stress bij Ryan, want hij heeft hem lang niet gezien. Wat wil de man van hem?



Gio
Gio: DE VAKANTIE NAAR HAWAII BEGINT SLECHT! MIJN PASPOORT VERLOREN…💀🌴

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 2

Het lijkt erop dat Mary eindelijk weer een beetje interesse voor het leven om haar heen krijgt.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 55

In het Kröller-Müller Museum is de nieuwe tentoonstelling 'Door de bomen het bos' te zien, waarin vier kunstenaars in hun werk op verschillende manieren naar de verhouding tussen mens en natuur kijken. Museumdirecteur Benno Tempel vertelt erover. * Hoe groot is de kans dat je een depressie erft wanneer het al een paar generaties in de familie bestaat? Robin van den Maagdenberg schreef het boek Niemand wilde hier zijn. * Susan Veninga stond in de finale van Heel Holland Bakt. Ze blikt terug op haar deelname en maakt wat lekkers in de keuken. * Numidia is binnenkort op tv te zien in haar eigen muziekspecial. Om dat te vieren treedt ze hier op.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Geweldige goals én overwinning in Amsterdam 🥵🔥

De samenvatting van Ajax O18 - PSV O18. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



SLAM!
"Ik heb 800 EURO uitgegeven aan PARFUM"🤯 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week aan de mensen op straat vragen of ze nog cash op zak hebben en hoeveel. De jury mag gaan raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life





Ziggo Sport
Rondo | Met ARTHUR NUMAN, RUUD GULLIT, JAN MULDER en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 18/03/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Arthur Numan, Ruud Gullit, Jan Mulder en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 78

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Noob Vs. Pro Vs. Hacker In GOLF IT!

Bedankt voor het kijken naar Noob Vs. Pro Vs. Hacker In GOLF IT! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: OMA IS JARIG! VEEL CADEAUTJES LANGSBRENGEN! ❤️ #3870

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping ROCKET CARS In GTA 5!

Jumping ROCKET CARS In GTA 5! Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Heb jij vandaag al een dansje gedaan? 👌❤️ #shorts #debellingas 🆎👍

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Ziggo Sport
Milan van Ewijk: 'Hier doe je het voor als voetballer' 🤤 | Rondo

Milan van Ewijk vertelt over zijn bizarre FA Cup-wedstrijd met Coventry City 🙌 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 11

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 15

Geweld en intimidatie tegen ON!-journalisten, honderdduizenden Nederlanders zonder woning en klimaatkritische films openen ogen. Met tv-persoonlijkheid Catherine Keyl, gemeenteraadslid Leefbaar Rotterdam Vanessa Bruin, politiek commentator ON! Reinette Klever en emeritus hoogleraar Paul Cliteur.



Ziggo Sport
Wie wordt de nieuwe trainer van Ajax? 👔 | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! Wie wordt de nieuwe trainer van Ajax? Bij welke artiest zou jij in de videoclip spelen? En wat vinden jullie van het Nederlands elftal shirt? ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 52

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Ziggo Sport voetbal
Rondo 18 maart

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn brigadegeneraal Han Bouwmeester, directeur Stichting voor Werkende Ouders Marjet Winsemius en Italiëkenner Donatello Piras. Met hen hebben we het over de aanval op het Al Shifa-ziekenhuis, over een betere financiering voor kinderopvang en over elf jaar Paus Franciscus.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 84

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 12

Sam is een slechte verliezer en Julia doet er alles aan om zijn gedrag te veranderen. Sam doet heel erg zijn best, maar hij blijft het moeilijk vinden.



AFC Ajax
AFC Ajax: FROM HER STORY TO QUARTER FINALS | Ajax Vrouwen 🆚 Chelsea Women

Verschillende beginpunten en verschillende routes komen uiteindelijk samen op één plek: de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. From her story to history. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT HEEFT LUAN NOG NIET EERDER GEHAD! | Bellinga Vlog #3115

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 10

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 78

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 56

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 19

Het ego van vrachtwagenchauffeur Daniël Kroezen kostte hem, naar eigen zeggen, bijna zijn huwelijk. Een oprecht gebed gaf een onverwachte wending aan zijn leven.



Project Dans
Project Dans: Afl. 9

Van dit programma is geen informatie beschikbaar