True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-03-2024
Europa League
Europa League: Samenvatting Atalanta - Sporting CP

33m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



Europa League
Europa League: Samenvatting Bayer Leverkusen - Qarabag

11m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen, Wim Voermans en Geerten Waling over het eindverslag van Kim Putters. * Helga Salemon en Pieter Waterdrinker over de verkiezingen in Rusland. * Edwin Bosch, Saskia Belleman en Joris Peters over de Mallorcazaak.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 32

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



2Doc
2Doc: Afl. 17

Sasha Skochilenko, een jonge kunstenaar uit Sint-Petersburg, is een van de eersten die zich uitspreekt als Rusland Oekraïne binnenvalt. In een activistische performance vervangt ze vijf prijskaartjes in een supermarkt met teksten waarin ze kritiek uit op de oorlog. Ze wordt opgepakt en veroordeeld tot zeven jaar strafkolonie. Een verslag van de slepende rechtszaak door de ogen van Sasha's partner Sonya en Sasha's beste vriend Lyosha.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV met o.a. Nederlandse les

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Dit Was Het Nieuws
Dit Was Het Nieuws: Afl. 2

Te gast zijn Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 44 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 maart, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Europa League
Europa League: Samenvatting Slavia Praag - AC Milan

28m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



Europa League
Europa League: Samenvatting West Ham United - Freiburg

29m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Volgende stap in de kabinetsformatie. Informateur Kim Putters komt vandaag met zijn eindverslag. * Groeiend wantrouwen tegenover vaccineren. De grote steden en de GGD vermoeden dat de felle maatschappelijke discussie over de veiligheid en het nut van de coronavaccins twijfel heeft gezaaid onder mensen die een paar jaar geleden nog achter vaccins voor kinderen stonden. * Russische blockbuster maakt Kremlin zenuwachtig. Het is een wonder dat hij in Rusland mocht uitkomen, een film over censuur en tirannie in de jaren 30 van de vorige eeuw. The Master and Margarita is geregisseerd door Michael Lockshin, die zich uitsprak tegen de oorlog.



Europa League
Europa League: Samenvatting Rangers FC - Benfica

27m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



Focus
Focus: Afl. 5

Door het tekort aan donorharten overlijden er helaas regelmatig hartpatiënten die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Kunnen we geen hart maken om het tekort aan donorharten op te lossen, vroeg hoogleraar hartchirurgie Jolanda Kluin zich af. Zij werkt nu samen met andere wetenschappers aan het ontwikkelen van een zacht implanteerbaar robothart. Aan de binnenkant groeit een 'levende' laag met lichaamseigen cellen. Die zachte binnenbekleding heeft allerlei voordelen, zoals minder risico op de vorming van gevaarlijke bloedstolsels en afstoting. Kunnen we ons hart over een paar jaar vervangen door een inwendige robot?



Project Dans
Project Dans: Afl. 7

De vijf overgebleven deelnemers gaan met danser en choreograaf Christiaan Sevenhuijsen aan de slag met Pop Dance, een commerciële dansstijl uit de entertainmentindustrie. Hierbij gaat het om strakke moves en ingewikkelde acrobatische tricks. Coaches Natascha en Shaker bieden ondersteuning waar ze kunnen en juryleden Ed Wubbe en Jennifer Romen en de publieksjury hebben hoge verwachtingen. Toch moet één danser alsnog het project verlaten.



Het Roer Om
Het Roer Om

We volgen het gezin van Riccardo en Nicolet. Zij hebben in Zuid-Spanje een huis gekocht met daarin een gastenkamer voor de verhuur. Bij aankomst blijkt dat de vorige eigenaar de boel niet bepaald netjes heeft achtergelaten. Het is een grote vuilnisbelt en tot overmaat van ramp is het dak zo lek als een mandje.



Pointer
Pointer: Afl. 10

Gaat nog één keer de gasboor de bodem van de Waddenzee in? De Nederlandse Aardolie Maatschappij diende 9 jaar geleden een vergunningsaanvraag in voor het gasveld voor de kust van het dorp Ternaard. Drie kabinetten verder is nog steeds niet besloten of het project door kan gaan. Vorige week werd de beslissing opnieuw uitgesteld. Waarom duurt dit zo lang? Nederland moet van het gas af en de risico's voor de natuur zijn groot. Hoe weten we zeker dat er geen blijvende schade wordt aangericht aan het UNESCO-werelderfgoed? Het kabinet wil niet meer en de gemeente, het waterschap en de provincie zijn ook tegen. Waar wacht de staatssecretaris nog op?



FORMULA 1
FORMULA 1: Verstappen VS Hamilton FINAL 2021 SHOWDOWN! 🏁 #shorts

Rewatch the final title battle with Max Verstappen and Lewis Hamilton at the 2021 Abu Dhabi Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 4

Met schrijver Marijke Schermer, een leesclub bestaande uit Malou Gorter en Jan Beuving, dichter Kees Spiering en burgemeester Roelof Bleker (Enschede).



EnzoKnol
EnzoKnol: MET MIJN OMA OP STAP! ❤️ #3865

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 53

Door het grote tekort aan studentenkamers besluiten Michèle en Nop hun eiland in Hazerswoude-Dorp te delen met de Chinese student Yubin. De oude koeienstal naast hun boerderij hebben ze omgetoverd tot een idyllische plek voor de internationale student. * Chef-kok Sharon maakt een Spaanse aardappeltortilla, maar dan net even anders: met zoete aardappelen, gerookte spekblokjes en geitenkaas. * Boswachter Joris Hellevoort geniet dit jaargetijde extra van zijn landgoed Oostbroek. Het is namelijk sneeuwklokjestijd. * Kunsthistoricus Geert bezoekt een bijzondere schelp die herinnert aan de tijd dat deze plek in Zoetermeer nog een binnenzee was.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 32

Thomas Erdbrink zit aan de rechterhand van Sophie. * Informateur Kim Putters dient vandaag zijn eindverslag in bij de Tweede Kamer. Een volgende stap met PVV, VVD, NSC en BBB ziet hij nu toch als een optie. CDA-leider Henri Bontenbal en politiek redacteur Joost Bekendam schuiven aan. * De hoofdverdachte in de Mallorcazaak, Sanil B., is in hoger beroep vrijgesproken van doodslag op Carlo Heuvelman. De advocaat van Sanil B., Peter Plasman, en NRC-journalist Bram Endedijk zijn te gast. * Presentator Sahil Amar Aïssa en vijf leerlingen van basisschool De Hoge Waai uit Raamsdonk over het nieuwe programma 'Groep 8 aan de macht'



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 74

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Achsa en Lucinda krijgen het al een beetje op hun heupen, maar het plaatje klopt toch nog niet helemaal. Dat is een spirituele kern van waarheid die Martin en Namaya ook met elkaar hopen te ontdekken.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4735

Chatbots, het licht aandoen door te roepen 'licht aan', of de woorden die oppoppen als je een berichtje tikt: het is allemaal AI. AI kan jouw stem leren verstaan en zelfs teksten schrijven. Tirsa test het computerprogramma uit bij De Cowboys; het AI-programma schrijft een script voor een sketch en De Cowboys laten het resultaat zien. In de tweede sketch geeft AI tips over beleefd communiceren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Strijd om de Havenstraat spreken we Jos Rees, voorzitter van de belangenvereniging van het Havenstraatterrein. In Ernsts OnderWaterWereld worden de kleine waterdieren behandeld.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 4

Leendert de Ridder en Marije Zuurveld nemen het op tegen Anne-Mar Zwart en Hugo Kennis.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 63

Informateur Kim Putters presenteert eindverslag over formatie * Wilders geen premier, wat vinden de kiezers daarvan? * De zorg is een grote vervuiler, maar daar komt verandering in * Hongersnood dreigt in Gaza waarschuwt de VN, wat zijn de opties?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 53

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 54 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 maart, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 99

Puck haalt een onvoldoende voor wiskunde en Abouab zet haar voor de hele klas voor paal. Dan kom mevrouw de Jong in actie.



Gio
Gio: SORRY! IK BEN NIET EERLIJK TEGEN JULLIE GEWEEST..🥲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 11

De familie Crawley krijgt een warm onthaal als zij Rose en haar ouders een paar dagen bezoeken op Duneagle Castle in Schotland. Toch is er enige spanning voelbaar tussen het echtpaar en hun dochter.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

In De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. In onze keuken maakt ze een van de gerechten uit haar nieuwe boek. * Kees Boonman praat ons bij over het formatieproces. Gaat formateur Kim Putters resultaat boeken? * Josine Droogendijk praat ons bij over Koningsdag: het programma in Emmen gaat namelijk gepresenteerd worden. * De band Venice viert haar 20-jarig bestaan met een nieuw album en een nieuwe tournee. Ze treden op.



SLAM!
CYRIL - MARCH 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

CYRIL came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: Klik hier Daniël: Klik hier Erik-Jan: Klik hier of CYRIL? @CYRILTHEPRODUCER Klik hier Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: BOTH GO OUT! 💥 #shorts

Senna vs Mansell's explosive battle at the 1992 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 73

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: 1v1v1 Parkour Race in GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar 1v1v1 Parkour Race in GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Stealing LUXURY POLICE CARS In GTA 5!

Stealing LUXURY POLICE CARS From The Police In GTA 5! Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Boos
'Profvoetballer' Divaio: wannabe Tinder Swindler licht tientallen jonge vrouwen op | BOOS S10E17

Lees hier het Parool-artikel over Divaio: Klik hier Gastenlijstplekken, concertkaartjes, en VIP-tafels - je kan het zo gek niet bedenken, of Divaio kan het je geven. Je hoeft hem alleen wat geld overmaken, en hij zorgt dat de boel in orde komt. Ook als je minderjarig bent, en die club eigenlijk helemaal niet in zou moeten kunnen komen. En verrassing: dat komen de gedupeerden dan ook niet. De concertkaartjes? Die worden nooit gestuurd. En van die VIP-tafels ziet al helemaal niemand iets terug. Tientallen jonge vrouwen worden zo opgelicht door voormalig semi-profvoetballer Divaio K. - door middel van mooie beloftes, waar hij soms ook wat voor terug lijkt te willen. Divaio negeert de vrouwen die hun geld terugeisen, en dus mailen ze BOOS. En hoewel we de cringey DM’s niet weg kunnen nemen, kunnen we in ieder geval proberen het geld terug te halen. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Hoe noem je 'dikke' mensen eigenlijk anders? #354 By Nienke Plas

Ik ben toch benieuwd.. Hoe ervaren jullie dit debat? Welk woord gebruik jij? Wees vooral niet verlegen en laat het weten in de comments! 😉 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Kids gaan van mini vrije val waterslide 💦😇 #shorts #debellingas 🆎👍

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



FORMULA 1
FORMULA 1: Who Goes Where In 2025? The Driver Line-up Predictions

Lawrence Barretto breaks down his predicted F1 driver line up for 2025 season with Hamilton’s move to Ferrari confirmed and Sainz’s departure from the team in 2025, we are bound to see some surprising moves in the drivers market. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 14

Burgemeester Halsema onder vuur. Tóch rechts kabinet door opening in formatie? Nederland gebukt onder oprukkend bendegeweld. Met voormalig Tweede Kamerlid PVV Harm Beertema, voormalig wethouder Amsterdam Geert Dales, financieel expert Ab Flipse en politicoloog Yernaz Ramautarsing.





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 49

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair staatssecretaris Toeslagen en Douane Aukje de Vries over de nieuwe toeslagen-app, politiek commentator van het AD Hans van Soest over de volgende stap in de formatie en voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof over het debat in de Tweede Kamer over de verhoging van het minimumloon.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 63

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 9

Sam kan zich moeilijk voorstellen hoe het leven van Julia op haar eiland was. Julia probeert hem het gevoel te geven dat hij op het eiland is.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 5

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 73

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 53

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'Trots op het team'

Interviews met Joey en Mauro Jr. na Borussia Dortmund - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier