True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-03-2024


Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Raymond Mens, Roderick Veelo en Sofie van den Enk praten over Super Tuesday in de Verenigde Staten. * Freek de Jonge haalt herinneringen op aan Wim Sonneveld. * Eline Vedder en Tjeerd de Groot over een nieuwe wet voor dierenwelzijn.



Close Up
Close Up: Afl. 13

Cuba koos er eind jaren 50 voor om een marxistisch-leninistische staat te worden en dat had een bijzondere weerslag op alles wat met film te maken had. Plotseling draaiden films uit de hele wereld in de Cubaanse bioscopen, in plaats van alleen maar Amerikaanse blockbusters. En Cubaanse grafische ontwerpers veranderden filmposters van commerciële publiekstrekkers in creatieve grafische kunstwerken. In het Cuba van vandaag vertelt een groep hedendaagse Cubaanse stripkunstenaars het verhaal van deze artistieke revolutie in een met veel liefde getekend stripboek.



Chicago Fire
Chicago Fire

Tijdens een noodoproep met Station 37 wordt een brandweervrouw getroffen door een hoogspanningslijn en geeft Pelham de schuld van haar verwonding. Brett krijgt bezoek van Scott en Amelia. De rest van Firehouse 51 doet mee aan een radiowedstrijd.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 26

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Het stikstofbeleid van de overheid is een grote flop. De doelen blijken onhaalbaar en er

Het stikstofbeleid van de overheid is een grote flop. De doelen blijken onhaalbaar en er is nog nauwelijks stikstof gereduceerd.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 37 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Europese Commissie presenteert vandaag een strategie voor de defensie-industrie. De vraag is hoe de 27 lidstaten efficiënt te werk kunnen gaan qua gezamenlijke inkopen, financiering en beleid. * Het Amsterdamse Gemeentevervoerbedrijf (GVB) probeerde na WO II transportkosten familie Frank te verhalen. * Anders dan in andere jaren lijkt Super Tuesday niet spannend te worden. Of is er een verrassing in petto? We vragen het onze correspondent in Amerika. * Ambtenaren die zijn betrokken bij het toeslagenschandaal leken immuun te zijn voor strafrechtelijke vervolging voor discriminatie. Maar nu blijkt dat het OM daar toch anders over denkt.



Out of Office
Out of Office: Afl. 1

De deelnemers maken voor het eerst kennis met hun nieuwe leefomgeving en de zes hulpboeren. Mensen met een totaal andere kijk op het leven dan zij gewend zijn. De deelnemers moeten duidelijk even wennen aan de nieuwe situatie, maar de hartelijke hulpboeren toveren al snel een glimlach op de gespannen gezichten. Om de zinnen te verzetten, gaan ze gezamenlijk een uitdagend bouwproject aan en de eerste vriendschappen worden gesloten. Out of Office en weg van hun stressvolle bestaan proberen zij voorzichtig de draad weer op te pakken, maar dat is niet altijd gemakkelijk.



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 4

Valerio ontdekt dat misschien wel het grootste gevaar voor de mensheid borrelt onder onze voeten. We wanen ons veilig in ons (bijna) vulkaanloze landje. Onterecht: de uitbarsting van een vulkaan kan wereldwijde gevolgen hebben. En de uitbarsting van een supervulkaan kan het einde betekenen van het grootste gedeelte van het leven op aarde. Het is al eens gebeurd en het gaat weer gebeuren. Maar wanneer? Waar staan die supervulkanen? Nou, over de hele wereld. En Valerio is niet gek, hem zul je niet snel vinden bij een actieve vulkaan, laat staan een supervulkaan. Gelukkig zijn er mensen die dat wel durven. We gaan naar een supervulkaan in Japan.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading WORLD'S SLOWEST to FASTEST SUPER SPEED Bikes In GTA 5!

Upgrading WORLD'S SLOWEST to FASTEST SUPER SPEED Bikes In GTA 5! Today, we're upgrading the slowest motorcycle to the fastest motorbike on the planet! Every time we complete a challenge, we'll be upgrading our bike to a faster one, working our way to the top and the ultimate superbike that GTA 5 has ever seen! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 8

Meer dan 68.000 gezinnen hebben zich bij de overheid gemeld als gedupeerden van het toeslagenschandaal. Wat zijn de gevolgen van dit schandaal voor de kinderen van de toeslagenaffaire? Hoe was hun kindertijd en wat zijn de gevolgen voor hun toekomst?



Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 12

Skifanaten Arjen (37) en Christine (37) hebben hun hart verloren aan Oostenrijk. Samen met hun dochters Fleur (7) en Maud (4) vertrekken ze naar het dorp Egg bei Hermagor. Daar hebben ze hun oog laten vallen op een oude boerderij die ze willen ombouwen tot appartementencomplex. Op het stuk land willen ze camperplaatsen creëren. Met veel enthousiasme en een krap bouwbudget starten ze hun avontuur. Terwijl de tijd voorbij strijkt, is het wachten op de vergunningen waardoor de plannen om voor het zomerseizoen open te gaan als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen.





Urk!
Urk!

Teun en Greetje zingen de sterren van de hemel. Tony zet zich over zijn schaamte heen en neemt 'konijnenvoer' mee naar de mannenavond. Gerda is op van de zenuwen, want haar baby wordt een dreumes.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 8

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 47

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



AFC Ajax
AFC Ajax: The night Frenkie de Jong met Luka Modric 😮‍💨

Exactly 5 years ago, Ajax beat Real Madrid 1-4 at the Estadio Bernabéu. Frenkie de Jong played superb and met Luka Modric in a special encounter. Many more would eventually follow….



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 14

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🇹🇷 AHMETCAN KAPLAN on his DEBUT after 1,5 years! | ‘It will only get better!’ 📈🙏

Het zijn mooie tijden voor Ahmetcan Kaplan. Na lang blessureleed maakte de 21-jarige verdediger uit tegen AZ eindelijk zijn officiële Ajax debuut en een maand later begon hij thuis tegen FC Utrecht voor het eerst in de basis. Reden genoeg om bij te praten met de talentvolle Turk. #Kaplan ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 46

Chris koopt op zijn achttiende een deel van zijn eigen oude basisschool in Driebruggen. Met handige timmermanshanden verbouwt hij het hele huis zelf. Met Janine geniet hij nu van de ruimte en een robuust interieur. * Chef-kok Ramon maakt een van zijn favoriete pastagerechten: pasta puttanesca. Ramon geeft er net even een andere draai aan. * In Kampen bespreekt kunsthistoricus Geert het Schokkermonument, een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad. * Onze iconische zeehonden, rotganzen, zeewieren en schelpen op het strand behoren tot de typisch Nederlandse natuur. Op de Brouwersdam staat Dick de Vos stil bij ons natuurschoon.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 27

Heleen van Royen zit aan Jeroens rechterhand. * Vandaag bepalen kiezers in 15 Amerikaanse staten wie de Democraten en de Republikeinen nomineren voor de presidentsrace. Te gast: Amerikadeskundige Laila Frank. * Voormalig VN-gezant Robert Serry schuift aan over het mogelijk staakt-het-vuren in Gaza. * Eén op de tien vrouwen heeft endometriose. Maartje van Hoek schrijft erover in Je mag je weer aankleden. Met gynaecoloog Lennie van Hanegem schuift ze aan. * De Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema maakt kans op een Oscar voor zijn camerawerk in Oppenheimer. Jean van de Velde vertelt wat hem zo goed maakt. * Morpheus treedt op met Ride or Die.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 65

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Voor Mercedes is niks vanzelfsprekend, voor Paul wel. Djavan blijkt iets minder zelfstandig dan Isabelle had gehoopt. Maar zijn zorgzaamheid maakt veel goed voor de veeleisende Isabelle.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Janouk kijkt mee over de schouder van illustrator Joren Joshua.

Hij krabbelt, tekent, gumt en begint opnieuw. Tientallen, soms wel honderden schetsjes maakt hij voor hij tevreden is en op zijn computer begint met uitwerken. Janouk kijkt mee over de schouder van illustrator Joren Joshua en ziet stap voor stap zijn speelse, vrolijke, slungelige creaties ontstaan. In zijn werkruimte laat Joren zien hoe een illustrator te werk gaat en hoe zijn creaties in kranten, boeken en online tot leven komen. Ook sommige cowboys hebben tekentalent.





Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust helpt Frédérique met het binnenhalen van oesters die op innovatieve wijze groeien. Daarna geniet ze in de haven van Yerseke van een volledige Zeeuwse pasta vongole. Bij De Witte Swaen spreken we Ineke van Santen. Zij is mantelzorger en blij dat ze een dag in de week op de werf kan werken.



De Faker
De Faker: Afl. 42

In De Rijp woont de samengestelde familie Frank-Kistemaker en Juvat Westendorp gaat bij ze langs. Wint hij een puntje voor Team Paars of gaat het gezin er met de winst vandoor?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 55

Drugsepidemie in België * Personeelstekorten in de zorg, grote veranderingen zijn nodig * Discriminerende ambtenaren niet meer immuun voor vervolging: wat betekent dat voor de toekomst? * Ruim de helft wil dat Mark Rutte direct vertrekt als bekend wordt dat hij de nieuwe NAVO-baas wordt



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 46

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Feyenoord
Feyenoord: DE WEDSTRIJD VAN: Sanne Koopman | #feyexc

In deze nieuwe videoserie volgen we een speelster van Feyenoord Vrouwen 1 in aanloop naar, tijdens, en na afloop van een wedstrijd. In aflevering 1: Sanne Koopman en de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Hoe heeft de Feyenoord-spits zich voorbereid op deze wedstrijd, en hoe kijkt ze na afloop terug op haar eigen prestaties in de met 2-1 gewonnen stadsderby tegen Excelsior? ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Brugklas
Brugklas: Afl. 92

Puck helpt Amber met het organiseren van een slaapfeestje op school. Als Puck hoort dat bijna niemand gaat, wil ze ook afhaken. Maar dan hoort ze Ambers echte reden van het feestje.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 47 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: WIJ ZIJN EINDELIJK GESLAAGD! DIT IS ZO MOOI!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 5

Thom en Sybil vluchten uit Ierland. Robert is erg boos als hij hoort dat Thoms politieke activiteiten hem en Sybil in gevaar hebben gebracht.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 45

Anky van Grunsven vertelt over The Dutch Masters - Indoor Brabant Horse Show. Zij zal daar ook de Ruiter van het Jaar aanwijzen. * Milouska Meulens raakte in een zware depressie vlak na de corona-epidemie. Ze schreef er een boek over: Moederland. * Uit onderzoek is gebleken dat mensen met diabetes type 1 veel minder last ondervinden van hun ziekte in het dagelijks leven met een kunstmatige alvleesklier. Robin Koops is de uitvinder van de kunstmatige alvleesklier. * Willem Post en Michael Varekamp spelen in op de verkiezingsstrijd in de Verenigde Staten door het organiseren van een avond vol muziek en korte verhalen: Jazz & The White House.



SLAM!
'Ik word boos als ik dronken ben' - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week in Arnhem de mensen op straat vragen of ze wel eens gevochten hebben. De jury krijgt deze week versterking van athleten van GLORY, en samen mogen gaan raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: What are Power Units? | F1 Explained

Ever wonder what powers F1 cars? Dive into the high-octane world of power units. 🔥 🤯 Learn about the hybrid tech, monstrous horsepower, and the secrets behind these incredible engines! 🚀 #F1 #Tech #speed For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





Ziggo Sport
Rondo | Met MAURICE STEIJN, GIOVANNI VAN BRONCKHORST, MARCO VAN BASTEN en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 04/03/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Maurice Steijn, Giovanni van Bronckhorst, Marco van Basten en Youri Mulder. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 64

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Golf It Maar Harry Potter Saboteerd Ons!

Bedankt voor het kijken naar Golf It Maar Harry Potter Saboteerd Ons! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: NIEUWE SCHOMMELSTOEL GEKOCHT! #3856

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Feyenoord
Feyenoord: FEBRUARY G⚽ALS! Vote for your favourite now! 🗳 | GOTM

We laten de maand februari achter ons en dus het weer tijd voor de Goal of the Month-verkiezing! Wie scoorde volgens jou de mooiste treffer in februari? De kanshebbers zijn: Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida, Ondřej Lingr, Yankuba Minteh, Bart Nieuwkoop en jeugdspelers Fabiano Rust, Djomar Giersthove en Jan Plug. #GOTM Breng jouw stem uit via Instagram Stories ➤ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Ziggo Sport
Maurice Steijn: 'Ik merkte dat ik daardoor een deel van de groep verloor' 💬 | Rondo

Na de wedstrijd tegen Fortuna gaf Steijn aan dat hij aan verschillende aankopen twijfelde.. 🤏 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Dit Aquarium staat in DUBAI MALL 🐠 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking







NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 9

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.





Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 11

Erop of eronder voor formatie kabinet Wilders, belangenclubs regeren Nederland en waarom stemmen we rechts maar krijgen we telkens links beleid? Met emeritus hoogleraar Paul Cliteur, Europarlementariër Meer Directe Democratie Dorien Rookmaker, woordvoerder Farmers Defence Force Sieta van Keimpema en klimaatexpert Marcel Crok.



Ziggo Sport
Maurice Steijn kreeg niet de spelers die hij wilde.. 😤 | Rondo

Maar hoe realistisch waren namen als De Vrij en Ziyech? 👀 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 42

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter Techniek Nederland Doekle Terpstra, VVD-Europarlementariër Malik Azmani en Amerikadeskundige Raymond Mens. Met hen hebben we het over de toename aanvragen zonnepanelen, over dat de Europese Commissie het wetgevingspakket Defensie presenteert en over Super Tuesday: wat is de tussenstand in de race om het Amerikaanse presidentschap?



PSV
HIGHLIGHTS | Een sterk Jong PSV 💪

De samenvatting van Jong PSV - SC Cambuur. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 14

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 2

Julia en Sam moeten op Ben passen. Ze spelen verstoppertje in het Muizenhuis. Maar Ben is zo goed verstopt, dat ze hem niet kunnen vinden. Waar zou hij toch zitten?



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DE KiDS WiLLEN HiER NiET MEER WEG! 🙄 GROOTSTE WATERPARK TER WERELD 💦 (Atlantis)| Bell

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 64

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 46

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AFC Ajax
AFC Ajax: Mika Godts = BACK! 😮‍💨 | Highlights ADO Den Haag - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

Jong Ajax heeft zichzelf niet beloond voor een sterk optreden op bezoek bij ADO Den Haag. Tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie ging de ploeg van Dave Vos met 2-1 onderuit. De Amsterdammers hadden wel het betere van het spel en creëerden een hoop kansen. De drie punten bleven alleen in Den Haag. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier