True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-02-2024
Europa League
Europa League: Samenvatting AC Milan - Stade Rennes

21m ago - Samenvatting van het Europa League-duel AC Milan - Stade Rennes gespeeld op donderdag 15 februari.



Europa League
Europa League: Samenvatting Feyenoord - AS Roma

19m ago - Samenvatting van het Europa League-duel Feyenoord - AS Roma gespeeld op donderdag 15 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Alexander Pechtold en Bart Snels over 'Tot uw dienst'. * Eppo van Nispen tot Sevenaer met de leukste beelden van de Huishoudbeurs. * Derk Boswijk, Helga Salemon en Mart de Kruif over de NAVO-top. * Vincent Icke en Diederik Jekel over de onbemande maanlander van SpaceX.



Europa League
Europa League: Beelen over vroege gele kaart:

10m ago - Feyenoord-verdediger Thomas Beelen na afloop van het Europa League-duel met AS Roma.



Europa League
Europa League: Slot:

16m ago - Feyenoord-trainer Arne Slot na afloop van het Europa League-duel met AS Roma.



Europa League
Europa League: Hartman blij met assist:

18m ago - Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman na afloop van het Europa League-duel met AS Roma.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

De uitspraak tegen een man die verdacht wordt van de verkrachting van twee minderjarige meisjes in kelderboxen in Schiedam en Vlaardingen. De verdachte werd na jaren eindelijk opgespoord aan de hand van een hologram. En lopen we wel nog warm voor de typische Hollandse pot?



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 16

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Factcheckers
Factcheckers: Afl. 6

Is het mogelijk om een blaastest te omzeilen? Duurt wachten langer met wachtmuziek? En is het openbaar vervoer rolstoelvriendelijk? Marijn, Joep en Tim zoeken het uit.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 24 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Europa League
Europa League: Samenvatting Galatasaray - Sparta Praag

32m ago - Samenvatting van het Europa League-duel Galatasaray - Sparta Praag gespeeld op donderdag 15 februari.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 45

NAVO bijeen over defensiebudgetten. Verschillende landen hebben aangegeven hun defensiebudgetten flink op te hogen. Wat doet Nederland? Demissionair minister Kajsa Ollongren is te gast. * 'Open overheid' weinig open. Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. Slechts in 17 procent van de gevallen wordt een besluit tijdig genomen, blijkt uit nieuw onderzoek. Wat gaat de Tweede Kamer hier aan doen? * Vitesse in zwaar weer. Vitesse gaat in beroep tegen de uitspraak van de licentiecommissie van de KNVB. Die oordeelde gisteren dat de overname door de Amerikaanse Common Group geen doorgang mag vinden.



Focus
Focus: Afl. 1

Virussen hebben een slechte reputatie. Focus laat zien dat ze ons niet alleen maar ziek maken. Wereldwijd zoeken wetenschappers naar virussen die kankercellen kunnen aanvallen. Ook in Nederland wordt veel onderzoek gedaan naar deze veelbelovende therapie. Petra Grijzen ziet hoe zelfs in gorillapoep gezocht wordt naar een toekomstig kankermedicijn.



Project Dans
Project Dans: Afl. 3

De negen overgebleven dansers strijden verder. Ze moeten ze laten zien hoe soepel ze kunnen bewegen in een dansstijl die zeer aanstekelijk maar verre van makkelijk is: latin. Professioneel latin-danser en choreograaf Sander Bos leert de deelnemers drie moves aan. Hij en vakjury Ed Wubbe en Jennifer Roman beoordelen hen. In de Vrije Opdracht worden vier dansen opgevoerd. Jury zijn de vakjury en de publieksjury. Voor wie valt hier het doek?



Mr. Frank Visser
Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Viktor gaat terug naar het Friese Arum waar Henny en Pieter hun buurvrouw Anja beschuldigde van landjepik. In Tilburg gaat Viktor naar Stichting De Kittenmand die overhooplag met adoptiemoeder Anja die weigerde om drie kittens terug te geven.



Pointer
Pointer: Afl. 6

Zo'n 900.000 mensen worden tijdens hun werk blootgesteld aan schadelijk geluid. En dat kan bijvoorbeeld leiden tot een piep in je oor, overgevoeligheid voor geluid of gehoorverlies. Soms komt dat door een harde knal, zoals bij politieagent Raya, die een vuurwerkbom naar haar hoofd kreeg gegooid. Veel vaker ontstaat gehoorschade echter geleidelijk, door een langdurige blootstelling aan net iets te hard geluid. Zo vertelt badmeester Jack dat hij vermoedt dat zijn gehoorverlies is ontstaan door al die uren in een galmend zwembad. Wat kunnen werkgevers doen om de risico's op gehoorklachten te voorkomen? En doen ze wel genoeg?



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport:

Liveverslag van WK Schaatsen afstanden, Calgary, Canada.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 4

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



EnzoKnol
EnzoKnol: DEZE WEDSTRIJD SPEEL IK SPECIAAL VOOR OPA!❤️ #3838

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier van Creators FC: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌o





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 33

De Harsta State in Hegebeintum is een landhuis in de kop van Friesland. Het huis werd lange tijd bewoond door de Friese adel die een belangrijke pilaar vormde voor de gemeenschap. Architectuurhistoricus Valentijn neemt een kijkje. * Vlakbij het Gelderse Groesbeek kweekt Gordon met een groep enthousiaste zielsverwanten biologische groenten. Dit doen ze jaarrond en op een bijzondere grondsoort: löss. Ramon Brugman wil er alles van weten. * Ecoloog Fred Haaijen laat zien hoe dieren de stad in- en uitkomen. Ze hebben hun eigen navigatiesysteem en weggetjes en paadjes, maar gebruiken ook onze tunnels en viaducten.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 14

Veronica van Hoogdalem zit aan Jeroens rechterhand. * In Brussel kwamen de defensieministers van de NAVO-landen bijeen om te praten over hun budgetten en hulp aan Oekraïne. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans en Europa-verslaggever Stefan de Vries schuiven aan. * Fotograaf en documentairemaker Ruben Terlou duikt met zijn serie De Wereld van de Chinezen dieper in de stempel die China achterlaat op de wereld. Hij bespreekt ook zijn genomineerde fotoserie voor de Zilveren Camera. * Vanavond begint het WK Schaatsen in Calgary, Canada. Erben Wennemars luidt de noodklok over 'arrogantie' in de Nederlandse schaatswereld.





Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Patrick en Danyal hebben zo hun eigen ervaring in de liefde. Is chill en leuk genoeg om vanavond lekker bij elkaar in dat grote bed te kruipen. Buurman Twan wordt door Sylvia luidkeels en met een duidelijke boodschap ontvangen. Na die knallende kennismaking is het direct feest, en daar maken ze geen geheim van.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 46

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Achthonderd jaar geleden, in de middeleeuwen, waren Amsterdam en Rotterdam nog kleine

Achthonderd jaar geleden, in de middeleeuwen, waren Amsterdam en Rotterdam nog kleine vissersdorpjes. Toen waren steden als Kampen en Deventer heel belangrijke steden in de handel tijdens de zogenaamde Hanzetijd. In Kampen vaart Janouk mee over de IJssel op een 'kogge', een handelsschip uit die tijd. Hoe ging dat vroeger en wat werd er allemaal verhandeld? In Deventer ziet Janouk hoe de echte handel van vroeger nog steeds plaatsvindt op de markt van nu. Ook Ridder William ziet het belang van samenwerken.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Deze documentaire gaat over het leven van de Drentse zeeheld Louis van Heijden. Hij werd beroemd na zijn succes bij de slag van Navarino in 1827. Zijn levensverhaal was mogelijk de inspiratiebron voor het bekende liedje over Berend Botje.



De Faker
De Faker: Afl. 29

De familie Lemain woont in Den Haag en Jasey Harders komt langs. Kan Jasey zijn hoofd koel houden en aanwijzen wie de Faker is?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 39

Dagelijks worden gemiddeld 727 ziekenhuisbedden bezet door patiënten die eigenlijk ontslagen moeten worden. * Palestijnse vluchtelingen in UNRWA-kampen bezorgd nu geldsteun dreigt te stoppen. * Poetin claimt dichtbij een kankervaccin te zijn.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 33

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Afl. 79

Puck vindt haar moeder egoïstisch omdat ze chaos veroorzaakt heeft. Maar of dat terecht is?



Gio
Gio: LYNN WORDT EMOTIONEEL DOOR MIJN VALENTIJN VERRASSING OP HET CRUISESCHIP!❤️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 32

Simone Walraven kijkt uit naar de Evergreens van de jaren 60, die uitgezonden gaat worden NPO Radio 5. Wat is de invloed van de muziek uit de jaren 60? * Allard Kalff over de presentatie van de nieuwe auto van Max Verstappen. Ook aandacht voor de documentaire over Max Verstappen die binnenkort uitkomt. * Mariska van Kolck, Wim van den Driessche, Silvana Rocha en Chris Tates vertellen over de voorstelling Je Anne, die ons een kijkje geeft in het Achterhuis waar Anne Frank zich schuilhield. * Dolf Janssen doet mee aan de Ramadan Conference. Anuar Aoulad Abdelkrim bedacht deze comedyshow.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

Nu het militaire ziekenhuis te klein wordt voor de vele gewonde soldaten, wordt Downton Abbey ingericht om zoveel mogelijk gewonden op te vangen. Isobel Crawley, de moeder van Matthew, deelt de orders uit. Dit tot ongenoegen van O'Brien, die vindt dat Cora te veel naar de achtergrond wordt gedrukt. Ze probeert een functie te regelen voor Thomas, zodat meerder problemen worden opgelost.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 31

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Nienke Plas
We kunnen BIJNA in ons huis gaan wonen!! #348 By Nienke Plas

Dat de dag ooit mocht komen, was bijna vergeten hoe het is om op mezelf te wonen. MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Boos
Nieuwe Schoolfoto: werkgever laat pensioenen medewerkers verdwijnen | BOOS S10E13

Het pensioenpotje is iets waar de meeste jongeren nog niet mee bezig zijn, maar misschien eigenlijk wel moeten. Daar kwam Esmee achter toen ze werkte bij Nieuwe Schoolfoto. Want wat bleek: het geld dat elke maand op haar loonstrook ingehouden was voor het pensioen, is nooit bij het PGB Pensioenfonds aangekomen. Sterker nog - Esmee en haar collega’s stonden helemaal niet ingeschreven bij het pensioenfonds, terwijl ze hier wel voor getekend hadden. Nieuwe Schoolfoto eigenaren Jan en David zeggen, pas nadat werknemers aan de bel trekken, dat het een heel ingewikkeld proces is met het PGB Pensioenfonds en dat ze er al heel lang mee bezig zijn. Maar onder de eindstreep hebben de werknemers hun geld nog steeds niet. Wij zoeken uit waar dit geld gebleven is en waar jij op moet letten als je pensioen opbouwt bij je werkgever. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Vita Cleo
BABYKAMER RE-ORGANISEREN | VITA CLEO VLOG #154

In deze video ga ik Louis zijn kamer re-organiseren, gaan Ro en ik ons eerste kunstwerk kopen en is Joey eindelijk weer terug in NL! X Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo





Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Meet het OM met twee maten en wat zijn de kansen voor kabinet Wilders?

Meet het Openbaar Ministerie met twee maten? Advocaat Peter Plasman en rechtsgeleerde Paul Cliteur in discussie. Oud-Tweede Kamerlid (PVV) Harm Beertema over het formatiedebat en de kansen voor kabinet Wilders.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: TOVERDOKTER | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Toverdokter. De Nederlandstalige versie van Witch Doctor. Oe ie oe ah ah ting tang, ringelingedingdong, ee ie oe ah ah, ringelingeringelingedingdong Kijkwijzer: AL TEKST van TOVERDOKTER 4x Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Hé hallo toverdokter Ik ben zo verliefd Meneer de toverdokter Ik ben zo verliefd Ik vraag de toverdokter Help me alstublieft! En hij zegt: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Oe ie oe ah ah ting tang Ringelingedingdong Oe ie oe ah ah Ringelingeringelingedingdong Mijnheer de toverdokter Ze is niet meer op mij Nee meneer toverdokter Zij houdt niet van mij Ik vraag de toverdokter Helpt u mij hierbij? Hij zegt dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ik heb nooit laten merken Hoeveel ik van haar hou En daarom heb ik een gebroken hart ik ben haar kwijt en ik heb spijt Waarom moest dat nou? Geef mij die spreuk voor een nieuwe start 4x Oe ie oe ah ah Mijn vriend de toverdokter Gaf die spreuk aan mij Mijn vriend de toverdokter Leerde hem aan mij Als ik die woorden zeg Ga jij dan weer met mij? Ik zeg dan: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Ja ik zeg: Refrein: Oe ie oe ah ah ting tang… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes







Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 29

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur Stichting Voor Werkende Ouders Marjet Winsemius, conservator van het Rijksmuseum Friso Lammertse en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winter. Met hen hebben we het over de CBS-cijfers van het deeltijdwerken mannen en vrouwen, over de opening van de Frans Hals-tentoonstelling in het Rijksmuseum en over een nieuw kabinet.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 45

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 33

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.