True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-02-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - Jong AZ

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 12 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - Jong AZ

28m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 12 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Henk van Essen stopt als korpschef van de Nationale Politie. * Laurens Dassen, Joost Eerdmans, Jimmy Dijk, Hella Hueck, Wim Voermans en Wouter de Winther over het verslag van informateur Plasterk.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - MVV Maastricht

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 12 februari.



2Doc
2Doc: Afl. 9

Kan een multinational ter verantwoording worden geroepen? Esther Kiobels echtgenoot Barinem werd in 1995 geëxecuteerd na protesten van milieuactivisten tegen vervuiling door oliewinning van Shell in Ogoniland in Nigeria. Bijna 25 jaar later sleept Esther multinational Shell voor de Nederlandse rechter. Regisseur Tatiana Scheltema volgt Kiobel in haar zoektocht naar gerechtigheid.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 13

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 21 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 5

Van de bloemetjes en de bijtjes komen ze: potjes honing. Gewoon in overvloed te koop bij elke kruidenier. Maar de Keuringsdienst vindt het merkwaardig dat de ene honing vierenhalve euro de kilo kost en de ander dik twintig. Hoe kan dat nou? Bijen zijn toch bijen en bloemen zijn toch bloemen? Ze stoppen ze er toch verder niets bij? De Keuringsdienst van Waarde over hoe ze met honing hele vreemde fratsen uithalen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Informateur presenteert resultaat formatieronde. Informateur Ronald Plasterk deelt zijn eindverslag over de afgelopen formatieronde met de Tweede Kamer. Waarschijnlijk komt er meer duidelijkheid over de beweegredenen van NSC-leider Pieter Omtzigt om de gesprekken met VVD, PVV en BBB te verlaten. Politiek verslaggever Nynke de Zoeten praat ons bij en blikt vooruit. Te gast zijn oud-informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage. * Rechter: stop uitvoer F-35-onderdelen naar Israël. Welke gevolgen kan de uitspraak hebben? Te gast is Hans Huigen, directeur van de NIDV, een belangenorganisatie voor de defensie-industrie.





Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 3

Na anderhalve dag bikkelen, zijn de cursisten aangekomen in het basiskamp. Maar niet voor lang want vlakbij het kamp wacht de viertonner met een loodzware lading. Negenhonderd kilo om precies te zijn. En al die kilo's moeten worden meegenomen tijdens een mars waarvan alleen de instructeurs weten hoelang die duurt. Degene die het redden, gaan linea recta door naar de zwaarste navigatieopdracht ooit. Niet iedereen is daartegen bestand.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 5

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



Radar
Radar: Afl. 2

Welke garanties krijgen zonnepaneelbezitters? * De vergoeding van kinderbrillen. * Wie helpt je van je antidepressiva af?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 1

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 1

In aanloop naar Valentijnsdag opent het First Dates restaurant haar deuren voor twee bekende singles. Lesley, bekend van onder andere 'Echte meisjes in de jungle', en Miss Nederland Rikkie Kollé stellen zich open voor de liefde. Zij hopen dat net als bij de andere restaurantgasten cupido raak schiet op hun blinde date.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 30

In het centrum van Den Bosch wonen Harry en Marianne in een kleurrijke stadswoning. Hun liefdesnest is een mengelmoes van erfstukken, vintagedesign en moderne kleuren. De oud-kaakchirurg geeft zijn excentrieke vrouw in iedere ruimte de vrijheid haar creatieve gang te gaan. * Chef-kok Leon is in Amsterdam om de heerlijke lahmacun te proeven van Levent Akar. Lahmacun is een traditioneel Turks gerecht, ook wel bekend als Turkse pizza. Bij Levent worden ze met veel liefde gebakken voor de meest authentieke smaak. * In een woonwijk in Gouda woont Alex die in zijn kleine tuin een bijzondere plantensoort koestert, namelijk de bonsaiboom.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 11

Splinter Chabot zit aan Sophies rechterhand. * Directeur Oxfam Novib Michiel Servaes over de stop van de levering van onderdelen F-35 naar Israël. * Salwa van der Gaag over haar familie die vastzit in Rafah. * De Superbowl vond vannacht plaats, hét sportspektakel van Amerika. Maar ondanks de sterrenteams ging de aandacht naar een artiest op de tribune: Taylor Swift. ESPN-presentator Sanne van Dongen schuift aan. * Ronald Plasterk presenteerde zijn verslag, dat de voortgang van de formatie evalueert. We nemen het onder de loep met Tom-Jan Meeus. * Sanne Wallis de Vries en Bas Hoeflaak spelen in de klassieker Who's Afraid of Virginia Woolf?





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 43

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Het stille liefdesleven van Kees brengt Miriam flink aan het twijfelen. Dat is een lange tijd zonder knuffelen en dat is precies waarom Miriam zich niet helemaal kan geven. Niels wordt helemaal verlegen van de flirt skills van Barbara.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4661

Op het Klokhuis Kantoor windt Luuk zich op over een hondendrol. Pascal zoekt uit hoe een mozaïek wordt gemaakt. In Boenende Beesten legt Bart uit waarom sommige dieren (hun eigen) poep eten en waarom dat een stuk minder vies is dan het klinkt. Misschien heb je weleens een waterraket gebouwd of een waterpistool gebruikt? Je schiet dan iets weg met de kracht van lucht. Hoe doet lucht dat? Je ziet het in een luchtige aflevering van de Slomoshow.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Het idee van leven helemaal losgekoppeld van traditionele nutsvoorzieningen groeit in populariteit in Nederland. Maar wat betekent het om echt off-grid te gaan in een land dat bekend staat om zijn moderne voorzieningen?



De Faker
De Faker: Afl. 26

De familie Bas gaat in Naarden regelmatig suppen. Weet Dzifa Kusenuh de Faker te vinden of valt haar overwinning in het water?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 36

Informateur Ronald Plasterk brengt eindverslag uit: hoe nu verder in de formatie? * Palestijnen in Rafah wachten angstig op invasie na Israëlische bombardementen * Is het 'dienjaar' de oplossing voor het grote personeelstekort bij Defensie? * Een op de drie jongeren is bereid om een jaar in het leger te gaan



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 30

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: VRIJE MARKT? - Staat's Schuld S1 #1

Goed nieuws! De economie heeft er de laatste jaren nog niet zo rooskleurig uitgezien! Of toch niet? Lex Hoogduin is mijn eerste gast en legt kort uit hoe dit zit. Verder praten we over de EU, waarom de aankomende verkiezingen zo belangrijk zijn. En kunnen we het niet laten om onze gedeelde visie vanuit de Oostenrijkse school van de economie hierop te betrekken. Komt allemaal aan bod in deze allereerste aflevering van Staat's Schuld. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 76

Als de vader van een klasgenootje van Yuna overlijdt, wordt Yuna bang dat er op een dag ook iets met een van haar ouders zal gebeuren.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 31 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 1

Matthew Crawley is als officier getuige van de gruwelen van de loopgraafoorlog aan het front in Frankrijk. Maar ook thuis in Engeland werpt de oorlog zijn lange schaduw. Iedereen wil graag zijn steentje bijdragen. Vooral de mannen staan te trappelen om te gaan vechten.





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Bibi Breijman schreef de titelsong van de speelfilm Verliefd op Bali, die nu in de bioscopen draait. Ze treedt ermee op. Ook actrice Wieteke van Dort schuift aan. Zij heeft een rol in de film. * Sjoerd van Ramshorst maakt zijn debuut als presentator van de tv-quiz Met het Mes op Tafel. * Met Kees Boonman bespreken we het eindverslag van Ronald Plasterk over de eerste formatieronde. Hoe nu verder? * De derde afvaller van Heel Holland Bakt, Sandra Bekker, staat in de keuken en blikt terug op haar deelname.





vThorben
vThorben: Kies Het Goede Blokje = GELUK! (Golf it)

Bedankt voor het kijken naar Kies Het Goede Blokje = GELUK! (Golf it) In deze video speel ik samen met @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Sterren NL Carnaval
Sterren NL Carnaval: Afl. 2

Ieder jaar geeft Omroep Brabant de aftrap voor het jaarlijkse carnavalsgedruis met de uitzending van hun live-evenement 3 Uurkes Vurraf. Een compilatie van dit druk bezochte spektakel.



Nienke Plas
Deze kleur heb ik niet meer gehad sinds.. m'n geboorte! #347 By Nienke Plas

Niet zoveel veranderd?! Zal volgende keer standje 1 opscheren. MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights Almere City FC - AZ

Bekijk hier de samenvatting van de Eredivisie-wedstrijd Almere City FC - AZ. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Feyenoord
𝐑𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦-𝐙𝐮𝐢𝐝 𝐑𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭 ©️ #Feyenoord #Geertruida #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 7

Sinds het uitbreken van de oorlog zijn er veel Oekraïners naar buurland Moldavië gevlucht. Ze worden thuis door families opgevangen die het zelf financieel krap hebben. MAX Maakt Mogelijk steunt deze families dankzij hulp van donateurs. Jan Slagter zoekt de families thuis op en komt erachter dat de hulp twee kanten op werkt.



Feyenoord
A Rotterdam derby to remember for Dávid Hancko. 💪 #Feyenoord #Hancko #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Feyenoord
Highlights Ajax - Feyenoord V1 | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Voor Feyenoord V1 is de Klassieker uitgelopen op een grote teleurstelling. In Amsterdam verloor de ploeg van Jessica Torny zaterdagmiddag met ruime cijfers: 4-0. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





















Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 26

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke, politiek commentator Algemeen Dagblad Hans van Soest en directeur CIDI Naomi Mestrum. Met hen hebben we het over het bezoek van Poetin aan Turkije, over het eindverslag van Plasterk en over het gevaar van antisemitisme.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 42

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 6

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Feyenoord
DERBY WIN | Highlights Feyenoord – Sparta Rotterdam | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft zondag de Rotterdamse derby gewonnen. In een uitverkochte Kuip maakten twee verdedigers het verschil tegen Sparta: 2-0. Meer zien dan alleen de goals van Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida? Bekijk een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd op Feyenoord ONE. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Heracles Almelo
Heracles Almelo - Vitesse | 10-02-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App