True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-02-2024
Buiten Beeld
Buiten Beeld: Afl. 1

Naar aanleiding van het onderzoek van de Commissie-Van Rijn spreekt Coen Verbraak met Jeroen Pauw, Janine Abbring, Hanneke Groenteman, Amber Kortzorg, Mart Smeets, Arjan Lock en Jan Slagter, én mensen 'achter de schermen' over de werkcultuur bij de publieke omroep. Het onderzoek richtte zich op grensoverschrijdend gedrag, maar wáár liggen die grenzen en wie bepaalt dat?



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - Jong Ajax

15m ago - Samenvatting van de wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong Ajax gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong AZ - Roda JC

18m ago - Samenvatting van de wedstrijd Jong AZ - Roda JC gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Danny Cohn en Charles Picavet over doorbraak gentherapie. * Jorien Renkema en Raymond Mens over de invloed van Taylor Swift op de Amerikaanse verkiezingen. * Bart Swier en Angela de Jong over Matthijs van Nieuwkerk en Remco van Leen. * Tekke Panman en Ferd Crone over de salderingsregeling.



State of Hate
State of Hate: Afl. 5

Gwen Araujo werd door drie mannen afgeslacht nadat zij seks met haar hadden gehad. De mannen kwamen erachter dat Araujo een transvrouw was en walgden daar zo van dat ze mentaal doorsloegen en haar vermoordden. Mede dankzij de moeder van Gwen, die nu een activist voor transrechten is, is na deze zaak nieuwe wetgeving aangenomen, waardoor de zogehete 'gay panic defense' niet meer is toegestaan. Maar vandaag de dag is de transgemeenschap nog steeds niet veilig. Margriet spreekt de moeder en vrienden van Gwen, maar ook Amerikanen die aan de andere kant staan, waaronder diverse republikeinen en ultrarechtse personen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 9

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Brainhack
Brainhack: Afl. 4

Hoeveel invloed hebben reclames op je brein? Dit keer hebben we het over de verleiding van winkelen en online shoppen. We testen hoe gevoelig jongeren zijn voor marketingstrucs die winkels gebruiken om je te verleiden om meer producten te kopen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 16 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 4

Een olijf, een pers en hoppa: olijfolie. Simpel zat, zou je zeggen, maar laat het maar aan de Hollandse kruideniersmentaliteit over om er iets uitermate complex van te maken. Er is olijfolie mild en olijfolie traditioneel. Classico en Extra Vierge. Voor koud, lauwwarm en heet. Vlees, vis en kip. Zoveel soorten dat het kiezen zowat onmogelijk is gemaakt. Want wat is het verschil? Keuringsdienst van Waarde vraagt rond in olijfolieproducerende landen en doet de wenkbrauwen fronzen over het verhaal dat je in maagdelijke olijfolie niet bakken kan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Geen zicht op veroordeelde jihadisten na vrijlating. Onderzoeksjournalist Gert Janssen schuift aan. * Hoe demissionair is het demissionaire kabinet? Hoe verhoudt het demissionaire kabinet zich tot de nieuwe samenstelling van de Tweede Kamer? Nieuwsuur vroeg het de bewindslieden. En met politiek duider Arjan Noorlander kijken we naar de stand van zaken in de formatie. * Should it stay or should it go? Eerste Kamer debatteert over salderingsregeling. We spreken met Zeno Winkels, directeur van de Woonbond, Olof van der Gaag, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en met hoogleraar energietechnologie David Smeulders.



10e


Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet, evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen, waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 2

De Royal Marines-mudbeasting valt cursist Astrid zwaar. Na een zware eerste dag volgt een zo mogelijk nog zwaardere afmatting op het strand van Zuidwest-Engeland. Een nachtelijke bootexercitie en lessen zorgen voor uitputting en slaaptekort. Toch begint de dag vroeg met een opdracht waarbij de motivatie uit de tenen moet komen. Na dertig uur bikkelen, is eindelijk het basiskamp in zicht.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 4

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



Radar
Radar: Afl. 1

AOW-gat door verkeerde informatie Mijnpensioenoverzicht.nl * 21 procent btw op reparaties * Opnieuw klachten over Refurbished.nl



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 25

In Amersfoort wonen Wim en Charlotte op de funderingen van de eerste stadsmuur uit 1259. De woning heeft nog veel originele details, zoals de middeleeuwse gewelven uit de tijd dat het eerste ziekenhuis van de stad hier stond. Overal voel je de geschiedenis. * Chef-kok Ramon maakt een lekkere winterse variant op een stamppot: eentje met spruitjes, hazelnoten en geroosterd buikspek. * De Noordwaard, in het hart van de Biesbosch, is door de hoge waterstanden al een paar keer goed doorgespoeld. Boswachter Marieke ziet wat er allemaal is achtergebleven in het gebied. Behalve plastic in de bomen ook heel veel voedsel voor vogels en planten.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 6

Anke de Jong aan Jeroens rechterhand. * Het zijn meer dan onrustige dagen in Hilversum: Matthijs van Nieuwkerk keert voorlopig toch níet terug op tv en NPO-directeur Remco van Leen is per direct op non-actief gezet wegens een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag. Anita Witzier, al ruim 35 jaar in dienst van de publieke omroep, en Arjan Lock, voorzitter van het College van Omroepen, schuiven aan. * Adriaan van Dis over zijn essay De kolonie mept terug. * De boerenprotesten keren terug door heel Europa. Demissionair minister Adema van Landbouw schuift aan.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 36

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Suzan merkt al snel dat Marcel goed scoort op het romantische vlak. Romantische gebaren zijn leuk maar Suzan wordt gelukkiger van mooie complimenten. Buurvrouw Tessa had het op zich wel fijn gevonden als haar date Rodrique iets galanter was geweest. En als Tessa een man wil die aandacht voor haar heeft dan is ze bij Rodrique ook aan het verkeerde adres.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4659

Op het Klokhuis Kantoor heeft Peggy een app ontwikkeld die ze wil lanceren. Als je een boterham te lang laat liggen is die na een tijdje helemaal beschimmeld. Schimmels zijn er in allerlei kleuren maar waarom is schimmel op eten eigenlijk altijd groen? In Boenende Beesten poetst Tirsa het imago van de gier eens flink op, en leert waarom deze lijkenpikkers bekendstaan als dé schoonmakers van de van de graslanden in Afrika. Hoe drinkt een hond? Anders dan dat jij denkt! Een hond heeft een speciale techniek die we met de slomo camera van de SlomoShow heel nauwkeurig kunnen bekijken.



Carnavalshart
Carnavalshart: Afl. 1

Met onder meer het drama van oud-prins Harrie de Greeff, die vorig jaar met carnaval aan een hartstilstand overleed. Zoon Cas is dit jaar de prins; zijn vader is erbij in zijn hart. In het Sallandse Heino legt bouwgroep 'T Kan Niet Gekker de laatste hand aan de wagen voor de optocht. Ze worden geholpen door wagenontwerpster Lisa Morrenhof. Voor haar is carnaval de beste leerschool van het leven. En een portret van John Tana, in Limburg de carnavalssensatie van dit moment. Zijn grappige covers van bekende Franse chansons worden in verfranst Maastrichts luidkeels meegezongen.



De Faker
De Faker: Afl. 21

TikTok-fenomeen Duncan Tromp is bij de familie Koel op bezoek in Hengelo. Komt hij er tijdens het bowlen achter wie de Faker is?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 30

Parijs verhoogt de parkeerkosten voor SUV's: hoe veranderen onze steden? * Renovatie bruggen onder druk: bouwbedrijven vinden dat ze te veel risico's lopen met contracten * Consumenten moeten beter beschermd worden na afbouw salderingsregeling * Hoe kan gezorgd worden voor meer meldingsbereidheid bij druglabs?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 25

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Hoe de wereld werkt - Jelena Postuma (trailer)

Heb jij je wel eens afgevraagd waar geld vandaan komt? Of waarom alles steeds duurder lijkt te worden? Waarom zijn sommige mensen rijk en andere mensen arm en een eigen bedrijf beginnen? Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk? Is dat iets wat alleen volwassenen kunnen? Of kan jij dat als kind ook al doen? Deze en andere vragen gaan wij samen beantwoorden in mijn nieuwe programma Hoe De Wereld Werkt. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Afl. 71

Amir baalt van Ryan, die hem laat stikken bij het maken van hun werkstuk. Totdat Amir ziet dat Ryan problemen thuis heeft.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Brand in een appartementencomplex in Dordrecht: die blijkt aangestoken te zijn. En de boerenprotesten blijven oplaaien, de grensovergang op de A2 bij Maastricht is geblokkeerd en bij het provinciehuis in Friesland is een eisenpakket afgeleverd.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 5

Er arriveert een kermis in het naburige dorp. Mrs Hughes wordt herenigd met een voormalige geliefde, die haar opnieuw ten huwelijk vraagt. Thomas vraagt Daisy hem te vergezellen naar de kermis, vooral om William, die dol is op Daisy, te ergeren. Carson heeft het vermoeden dat er een dief is op Downton en Lady Sybil vervolgt haar feministische experimenten met de steun en inspiratie van de nieuwe chauffeur.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Daan Schuurmans, Pim Franssen en Bibi Breijman.

Daan Schuurmans is terug met een tweede seizoen van het succesvolle Het Verhaal van Nederland. Wat staat er dit seizoen centraal? * Diana Kuip bespreekt het afgelopen sportweekend. * De tweede afvaller van Heel Holland Bakt staat in onze keuken en blikt terug op zijn/haar deelname. * In het boek Een onmogelijk avontuur beschrijft Pim Franssen zijn reis van twee jaar en twee dagen door 27 Afrikaanse landen. * PATRICIA treedt op met een winnend nummer van de Grammy Awards.



SLAM!
SLAM!: DANIQUE "MANNEN zijn NIET AANTREKKELIJK" 💀 #shorts #mensenmening

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'sta jij open voor een open relatie?'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 35

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Als Ik Het Teken Komt Het Tot Leven!

Als Ik Het Teken Komt Het Tot Leven! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 6

In Moldavië slapen en wonen ouderen in buitengewone omstandigheden. Jan Slagter bezoekt Valentina (86) die in de badkamer slaapt en Valerii die in een oude dierenstal woont. MAX Maakt Mogelijk wil de huisjes van deze mensen opknappen, zodat zij tijdens de winter veilig en warm blijven.













Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 21

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid CDA Derk Boswijk, hoofdredacteur Nieuwe Oogst Esther de Snoo en hoogleraar Nederlandse Defensie Academie Martijn Kitzen. Met hen hebben we het over het veteranen searchteam, over de boerenprotesten en over de aanvallen van de Houthi's.







Kindertijd
Kindertijd: In elke aflevering van "Lief gebaartje" verrassen kinderen iemand die ze lief vinden.

In elke aflevering van 'Lief gebaartje' verrassen kinderen iemand die ze lief vinden. Frans helpt al heel wat jaartjes in de groentetuin. Hij heeft alles geleerd van Willem. Hij wil Willem verrassen en verstopt een cadeautje in de tuin.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 35

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 5

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.