True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

30-01-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Ewout Knoester en Tinka Murk over het redden van het koraal. * Kim Putters en Shakib Sana over waarom het kabinet meer moet investeren in gezondheid. * Marieke Koekkoek en Bart Kemp over protesterende boeren in het buitenland. * Rinke Verkerk over omstanders bij seksueel misbruik.



Chicago Fire
Chicago Fire

Een groot beveiligingslek van de computernetwerken van de stad dwingt de senior leiders van Firehouse 51 om het heft in eigen handen te nemen. Severide doet onderzoek naar een brandstichting.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 6

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Koeienpoep is een steeds grotere bron van groen gas. Er gaan miljarden aan belastinggeld

Koeienpoep is een steeds grotere bron van groen gas. Er gaan miljarden aan belastinggeld heen, maar is dit gas wel echt zo groen?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 12 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 januari, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Formatie en de financiën. Het nieuwe kabinet moet 17 miljard bezuinigen zodat het begrotingstekort niet te ver oploopt. Dat adviseerde Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank. We praten met Mathijs Bouman. * Chip in menselijk brein. Neuralink, het bedrijf van Elon Musk, zegt dat het is gelukt om een chip in een menselijk brein te implanteren. Het is niet voor het eerst dat dit gebeurt: andere bedrijven lukte dat ook al. Te gast: neurowetenschapper Nick Ramsey en ethicus Pim Haselager. * Terug naar kibboets Be'eri. Eelco Bosch van Rosenthal was in Israël en ging met Daniël Weiss terug naar de kibboets waar de terroristen binnenvielen.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 4

Jegor (31) gaat met zijn beste vrienden naar Montpellier voor een afspraak met een Franse arts. Ze proberen er ondanks alles gezellige dagen van te maken. De tumor in de nek van Eva (24) lijkt te groeien. Ze maakt zich zorgen en gaat naar het ziekenhuis voor een CT-scan. Jeffrey (36) heeft een specifieke wens over zijn grafkist. Samen met zijn gezin ziet hij het ontwerp van de kist tot leven komen. Maaike (32) schrijft brieven die haar kinderen Mare en Nils na haar overlijden mogen lezen.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 3

Autisme, ADHD, angststoornis: het aantal kinderen met een psychische diagnose neemt toe. Het geeft helderheid en zorgt ervoor dat je de juiste hulp krijgt. Toch klinkt ook vaker kritiek op onze labelcultuur, onder meer van kinderboekenschrijver Francine Oomen, want wat heb je eraan om iemand tot een hokje te reduceren? Moeten we niet af van de labels?



Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 7

Yvonne (50) en Ulrich (62) willen vanwege het sombere weer in Nederland naar Spanje verhuizen om een spiritueel oord te creëren. Een plek waar je naartoe kunt om tot jezelf te komen, met een voedselbos, healingmassages, detoxkuren en vaginale stoombaden. Noodgedwongen logeert het stel een aantal maanden bij Yvonne's ex en gooit de riolering roet in het eten. Terwijl de riolering wordt afgemaakt, zitten de gasten voor de eerste retraite al in het vliegtuig naar Spanje.



Urk!
Urk!

Als Tony gaat sporten, wordt hij omvergeblazen door twee vrouwen. Teun en 'de neus' gaan samen een parfum ontwikkelen. Mathilde is overtijd, zou ze zwanger zijn?



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 3

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 21

In de keuken van Petra in Tilburg staat het te vol met spulletjes: potten met pollepels, verschillende koffieapparaten en een muur vol decoratieve teksten. Interieurstylist Theo-Bert schiet te hulp. * Worstenmaker Samuel is gaan onderzoeken hoe onze grote vleesconsumptie zó is doorgeslagen en vraagt zich als worstmaker af of hij nog wel op het juiste spoor zit. Alain Caron zoekt hem op in Etten bij varkensboer Sander, waar de varkens jaarrond buiten scharrelen. * In haar werkplaats in Amsterdam ontwerpt en maakt Roswitha van Rijn met veel precisie, vakmanschap en eindeloze creativiteit schoenen, stoere laarzen of extravagante pumps.





Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 2

Aan Jeroens rechterhand zit Quinty Misiedjan. * Ook in 2024 blijft asiel hét grote thema. Ter Apel blijft onverminderd druk. Te gast: IND-manager Alvin Hasken, maker van 'De Wereld in Ter Apel' Hans Hermans en raadslid in Den Haag Rita Verdonk. * Elon Musk heeft voor het eerst een implantaat in de hersenen van een mens geplaatst. Aan tafel Mariska van Steensel en Diederik Jekel. * Johan Nijenhuis is meester van de Nederlandse romcom. Vanaf donderdag is zijn twintigste film te zien: Verliefd op Bali. De regisseur schuift aan met actrice Nadja Hüpscher. * We sluiten muzikaal af met Mayhem, een samenwerking van Pete Philly & Perquisite met Naaz.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 30

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ricardo drukt meteen zijn oude stempel op deze date. Maar powervrouw Fenna laat zich niet achter het fornuis zetten. Michael en zijn hond, kunnen niet wachten om zijn date Yasmin te ontmoeten.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4716

Ooit zwom door onze rivieren de Europese steur, een enorme vis, de grootste vissoort van ons land. De laatst levende is gevangen in 1952, zo hoppa ergens bij Dordrecht uit het water gevist. En nu willen we hem graag terug, die Europese steur. Serah zoekt uit wat er daarvoor moet gebeuren. In de sketch proberen twee vissers zonder vergunning onder een boete uit te komen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust zoekt Fré fossielen in natuurgebied Het Zwin, omdat Fré dit graag een keer wilde doen. Ze doet een bijzondere vondst. In Op Pad komen we erachter wat een Scheldevanger is en nemen we een kijkje bij bezoekerscentrum Kraaijenberg.



De Faker
De Faker: Afl. 17

Duncan Tromp gaat langs bij de familie Verbiesen in Cuijk. Scoort Duncan een puntje voor Team Paars?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 25

Helft vindt dat de formatie te traag gaat. PVV blijft ondertussen met afstand de grootste partij in de zetelpeiling * Waar moet ik parkeren?: steeds meer auto's op de weg, maar minder parkeerplekken bij nieuwbouw * Hoe realistisch is het BBB-voorstel om Oekraïeners terug te sturen? * Voetballer van FC Twente maakt transfer naar een Russische club



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 21

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Stip it
Stip it: Afl. 2

Door de pestbril (VR) op te zetten ervaren comedian Jandino Asporaat en een groep kinderen hoe het voelt om gepest te worden. Anne-Mar neemt ze mee in het verhaal van Bibi. Zij wordt al sinds groep 3 gepest en is daardoor heel onzeker en angstig geworden. Als verrassing is Bibi ook zelf aanwezig, zodat er vragen aan haar gesteld kunnen worden. Is het pesten inmiddels gestopt?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 22 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 30 januari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Puck en haar moeder worden uit huis gezet omdat Pucks moeder de rekening niet kan betalen.

Puck en haar moeder worden uit huis gezet, omdat Pucks moeder de rekeningen niet kan betalen. Ze bellen aan bij tante Tanja, ofwel mevrouw de Jong. Maar of die op haar nicht zit te wachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 1

Downton Abbey is het landgoed van de adellijke familie Crawley, dat wordt bewoond door de graaf en gravin Grantham en hun drie dochters. Het welgestelde leven van de Crawleys wordt mogelijk gemaakt door 'downstairs', het toegewijde personeel onder aanvoering van Mr Carson, de butler. De ondergang van de Titanic brengt de toekomst van Downton Abbey in gevaar.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.





Ziggo Sport
Rondo | Met MICHEL VLAP, MARCO VAN BASTEN, YOURI MULDER en KHALID BOULAHROUZ

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 29/01/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Michel Vlap, Marco van Basten, Youri Mulder en Khalid Boulahrouz. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



SLAM!
'Ik wil een open relatie' 😱 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'sta jij open voor een open relatie?'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 29

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Vitesse
SAMENVATTING | Oefenduel Vitesse vs sc Heerenveen (1-2)

Op dinsdagmiddag (13.00 uur) speelde Vitesse een besloten oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het was de derde keer dit seizoen dat de Arnhemmers de club uit Heerenveen tegenkwamen. Het duel eindigde in een 1-2 nederlaag. Dominik Oroz kreeg het Arnhemse doelpunt achter zijn naam. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



SLAM!
SLAM!: This is how JORIS DELACROIX does it 💥 #shorts #jorisdelacroix @JorisDelacroix #djset #remix

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Joris Delacroix in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life







Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Brobbey is de beste spits van Nederland nu' | Rondo

Marco van Basten ziet de kwaliteiten van Brobbey, maar steekt de loftrompet nog niet af. 🎺 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waar

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 1

Groeiend verzet tegen de Spreidingswet en hoe asielzoekers en statushouders voorrang krijgen op Nederlanders. Met gemeenteraadsleden Frederique Durlacher uit Hilversum en Harry van den Berg uit Tilburg en oud-PVV Tweede Kamerleden Reinette Klever en Harm Beertema.



Ziggo Sport
Wat is de mooiste 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗿𝘀𝘁𝘂𝗻𝗻𝗲𝗹? 🏟️🤔 | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! Wat is de mooiste spelerstunnel? En wat zou jij koken bij een romantisch diner voor twee? ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 17

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn generaal buiten dienst Mart de Kruif, corruptiewaakhond-directeur Lousewies van der Laan en EU-correspondent Stefan de Vries. Met hen hebben we het over de vraag of Nederland zich moet opmaken voor een oorlog op eigen continent, over de daling van Nederland op de zogenoemde corruptie-index en over de boerenprotesten.







Op de planken
Op de planken: Afl. 28

Spoken word artiest Geoffrey van der Ven die met zijn voorstelling Het is niet nieuw in de Afrikaanse queer geschiedenis duikt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 29

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 21

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.