True
Kook.TV - TV kijken via internet, de beste Kook tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

02-01-2024
Chicago Fire
Chicago Fire

Het reddingsteam ontsnapt ternauwernood aan een gekapseisde boot, terwijl ze een slachtoffer redden. De reddingsactie heeft grote gevolgen voor een teamlid. Boden overweegt een nieuwe promotie. Ondertussen bespreken Violet, Gallo en Ritter de plannen voor een zakelijke onderneming.



VPRO Wintergasten
VPRO Wintergasten: Afl. 2

Janine Abbring spreekt met bestsellerschrijver en theatermaker Nino Haratischwili (1983) over vriendschap en familie, haar haat-liefdeverhouding met Rusland, westerse arrogantie en over hoe je van ellende iets moois kunt maken. Haratischwili laat een fragment zien uit de Georgische tragikomische filmklassieker Blue Mountains, over schrijver Sozo die vastloopt in de bureaucratie ten tijde van de Sovjet-Unie. Verder een fragment uit de documentaire State Funeral over de begrafenis van Josef Stalin en een fragment uit een documentaire over de Roemeens-Zwitserse schrijver Aglaja Veteranyi.



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Margaret vertegenwoordigt Lauren, een goede vriendin van Susan, in een rechtszaak over een vijandige werkomgeving, nadat ze ontslag heeft genomen bij een restaurant met een Michelinster. De zaak neemt echter een lugubere wending. Later als Todd ziek wordt, moet Margaret undercover gaan als vaatwasser in een chique restaurant.



That's My Jam
That's My Jam: Afl. 4

De host neemt vier BN'ers mee. In teams van twee doen ze onder begeleiding van een liveband muzikale spellen. Hits herkennen, vragen beantwoorden, artiesten omschrijven en instrumenten bespelen. De gasten moeten ook zelf zingen. Een draai aan het rad bepaalt wat er gezongen wordt en op welke manier.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 1

Naast oliebollen en champagne lijkt geweld tegen politie, brandweer en ambulancepersoneel onderdeel te zijn van de Nederlandse nieuwjaarstraditie. Politieke partijen roepen op tot strenger straffen, maar was het geweld met de jaarwisseling dit jaar echt erger dan voorgaande jaren? We bespreken het met veiligheidsexpert Marnix Eysink Smeets. En we schakelen met burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, over het geweld in zijn stad. * De Salomonseilanden zijn de meest kwetsbare eilanden voor zeespiegelstijging door klimaatverandering. Rond die eilandengroep in de Grote Oceaan stijgt de zeespiegel bijna drie keer zo snel als gemiddeld.





Urk!
Urk!

Op Urk viert iedereen op geheel eigen wijze kerst. Derre vindt dat gedoe met kerstbomen helemaal niks, maar gaat toch overstag. Helaas is de kerstvreugde maar van korte duur.



Love Raft
Love Raft: Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professiona

Tien vrijgezellen ontmoeten elkaar in Zweden. Daarna horen ze aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 2

Onze maatschappij is doordrongen van seksualiteit, maar er zijn ook veel taboes. Ontmoetingen met inspirerende mensen uit de tantra en het taoïsme, die werken met vrouwelijke en mannelijke energie. Tao-meester Reinoud Eleveld, schrijver Hermelijn van der Meijden en voormalig bankier Joris van der Geest hebben een crisis weten om te buigen tot een waardevol inzicht.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 1

Michel Bokkers woont in de oude badkuipenfabriek in Ulft. Eeuwenlang zijn hier haarden, braadpannen en badkuipen geproduceerd. Na de sluiting zijn in de fabriek lofts gemaakt, waar Michel zijn eigen industriële mancave heeft gecreëerd. * Chef-kok Ramon maakt mihoen 'Singapore', heerlijke rijstnoedels met Chinees gekruide gamba's en zelfgemaakte pindasaus. * Een bananenboom, metershoge bamboe en een wintertuin met exotische planten. In de weelderige tuin van Marjo en Anneke in Oudemolen kijk je je ogen uit. * Kunsthistoricus Geert bezoekt een vrolijk, veelbesproken lichtkunstwerk aan de gevel van de bibliotheek aan de Neude in Utrecht.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 2

De familie Blom is na een lange reis aangekomen in Albanië, het land waar ze zes jaar hebben gewoond. Ze gaan deze week kamperen in de tuin van vrienden. Bij familie Cudogham staat er een leuk uitje op de planning. Dochter Twiggy mag een gloednieuwe fiets uitzoeken. Haar oude fiets schuift door naar broertje Seven, maar hij is niet zo blij met de roze tweewieler van zijn zus. Bij familie Wildeman werken oudste dochter Chavella Rafaelle en haar oma Nel samen in de keuken van een hotel, waar zij het ontbijtbuffet verzorgen. Oma en kleindochter beginnen voor dag en dauw als de rest van de familie nog op één oor ligt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Isabel is eigenlijk op zoek naar een man met ervaring. Demi wordt met open armen ontvangen door haar potentiële schoonmoeder. Zo'n tweede date dag is bedoelt om elkaar nog beter te leren kennen, maar dat betekent niet altijd dat het er ook beter op wordt.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4605

Mounir Raji is fotograaf. Hij wordt veel gevraagd door grote (mode)merken voor allerlei soorten foto's: modelfoto's, portretfoto's, reclamefoto's en reportages. Maar zijn hart ligt bij zijn 'vrije' werk, de foto's die hij voor zichzelf maakt. In die foto's speelt Marokko een grote rol, het land waar zijn familie vandaan komt. Nizar loopt een dagje mee. Dos Hermanos zingen een lied over fotograferen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Bij Waar zee land kust bezoekt Fré de Zeeuwse kunstenaar, duurzaamheidsactivist én ondernemer Rem van den Bosch. In Vrouwen in Verzet wordt het verhaal verteld van Trijntje van Keulen.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 1

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



CupCakeCup
CupCakeCup: Afl. 10

De baktalenten hebben het jaartal 2024 in koekjes gekregen en moeten die zo origineel mogelijk versieren en inkleuren met chocolade. Maar cornetjes vouwen en ermee werken is niet gemakkelijk en voor je het weet wordt de chocolade hard. In de grote opdracht stapelen de problemen en koekjes zich verder op als ze een 3D sneeuwpop moeten maken.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 1

Geweld tegen politie en hulpverleners tijdens oudjaarsnacht * Kitesurfen maakt debuut op Olympische Zomerspelen, kanshebber Annelous Lammerts blikt vooruit * Uitbreiding van de BRICS-landen * Verzekeraars willen duidelijkheid van het kabinet over aanpak hoogwater



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 2 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 januari, 17:47 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Missie MAX
Missie MAX: Afl. 1

Nederlandse militairen zetten zich wereldwijd in voor vrede en veiligheid. In samenwerking met het ministerie van Defensie maakt MAX al meer dan tien jaar het tv-programma Missie MAX, waarin uitgezonden militairen en hun thuisfront centraal staan. Het gemis is vaak groot. Jan Slagter gaat samen met generaal Onno Eichelsheim, Commandant der Strijdkrachten, op missiebezoek in Bosnië. Ook gaat Jan langs bij demissionair premier Mark Rutte in Den Haag en bij de NAVO in Brussel.



Martin Garrix
MARTIN GARRIX LIVE @ ROTTERDAM NYE FIREWORKS 2024

MARTIN GARRIX LIVE @ ROTTERDAM NYE FIREWORKS 2024 ♫ Real Love is out now: Klik hier New Year!! wishing all of you an epic 2024 filled with love ❤️❤️❤️ Turn on subtitles for the official lyrics! 💬 Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! 🔔 💬 Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #NYE #Rotterdam #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.









Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 49

Buurvrouw Rian wil meedoen aan een hiphop-wedstrijd en vraagt Fenna om advies. Rapper Pjotr komt langs en geeft Fenna tips hoe ze zelf een goede rapper kan worden. Fenna knutselt een schakelketting en leert de beste moves van een breakdance talent. Ayana is toe aan een nieuwe outfit, Fenna heeft nog wel iets voor haar liggen.



Jottum
Jottum: Afl. 7

Faye komt thuis na een middag spelen met haar vriendjes Max en Milan. Ze is niet zo blij, ze heeft vaak verloren met een spelletje. Mama stelt voor om het spel met Faye te oefenen. Eerst gaat het goed, maar later heeft Faye het toch weer fout. Ze baalt. Als Max en Milan de volgende dag bij Faye komen spelen, willen ze weer het spel weer doen. Faye twijfelt, maar dan krijgt ze stiekem hulp van Jottum! Zal ze het spel nu wel winnen?



Op de planken
Op de planken: Afl. 24

Ferhat Kaplan was drie jaar geleden nog marketeer. Nu verovert hij in rap tempo de theaters met een authentiek, autobiografisch verhaal waarin hij niets en niemand spaart, ook zichzelf niet. Zijn eerste voorstelling, Kind van het Licht, gaat over angsten en depressie, over zijn Turkse achtergrond en over de Alevieten, die nooit een boom zullen kappen om een huis te bouwen.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 1

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.